LAVINIA__ bence kim olduğu çıksın yoksa çıkana kadar hergun bu muhabbet dönücek burda
Forumdan biri için isim söylemeden itiraf yap😜
bukii27 öyle bir şey başıma gelse benimde içimden başka birisi çıkar herhalde düşüncesi bile iğrenç. Güvenin kırılması, kandırılmışlık hissi 🤯
belladonna şuanda öyleyim
HurremSultan kimse çıkıp benim demez ya keşke o kadar yürekli olsalar.
bukii27 Koş canım ciğerlerinde biraz bayram etsin 😁
LAVINIA__ o zaman bilen yazicak. Böyle insanların üzerine iftira gibi bir yük bindi.
HurremSultan Seni inan cok iyi anliyorum. Cok icten birisin herkesle herseyini paylasiyosun cekincesiz. Bu yuzden bu kadar ofkelendin zaten. Ama gercek hayatta da boyle degil mi? Herkese biranda guvenip dostluk kuramiyoruz. İlk tanistigimiz insanla emin olmadan biseyimizi paylasmiyrouz. Burda da herkese o gozle bakmiycaz ama bence gercek hayata gore iki kat dikkat etmemiz gerekiyo. Hayat boyle malesef
bukii27 şahsen ben özelden pek konuşmuyorum. Bı resim atıyordum ama zaten ozelinizi anlatmayın demiyor. Resmimizi attıktan sonra tip muhabbeti yapiyorlarmis
Sokaklambasi canım cok haklı konusuyosun da senin o arkadaşının da bunu kimseye söylememesi sacma. Seninde zor durumda kalır diye dusunmen saçma. Kusura bakma ama bu böyle. Kimse kimseyi tanımıyor ya neyin koruması bu.
Sokaklambasi eee ben seni savunuyorum bana niye açıklama yapiyon 😂😂😂
HurremSultan Sanal bir platform ama kişiler gerçek sonuçta ve berbat bir duygu. Her gün aklıma gelir benim bu olay
- Düzenlendi
HurremSultan kıaz yorumu düzenleyim derken sildim 😔😔 neyse okudun zaten diğerleri içinde yazarım tekrar tipime kurban olsunlar gerçi benim attıklarım sağlam da
HurremSultan zaten kim olduğumuzu, yüzümü bilmeden özelimizi bilse de boş. Bundan sonra ona göre davranalım en azından bizde.
Sokaklambasi ayyyy ben çok ofkelenmedim acaba ben miyim 😂😂😂
belladonna bayram ölü evine döndü bu olaydan sonra 😂🤦🏻♀️
HurremSultan Bu yazdigini da yeni gordum. Beni tanimiyo olabilirsin ama bilenler bilir hayal anlatma yada kaos cikarma huyum yoktur. Birine asla kolay kolay kotu bi yorum yapmam. Sen hangi ihtimale inanmak istiyosan ona inanabilirsin.
Sokaklambasi evet söylediklerinizde haklısınız ama en azından bu kişi ya da kişileri kimlerse artık yöneticilerle paylaşmayı düşünmüyor musunuz?