bitterdelisi24 Rouge evet hatırlıyorum niçe falanda atmıştı ozamanlar çok güzeldi ya akrep niçe olivetti z raporu hiçbiri yok baksana .. olivetti konuşuyormusun napıyo acaba
Rouge bitterdelisi24 hic konuşmuyorum benimde aklıma geliyor merak ediyorum acıkcası ama konuşmadım akrep en son geliyorum demişti ya neden tekrar gitti acaba
Rouge bitterdelisi24 aaayy dur zihnimi yoklamam lazım uyuyamam bu olay en az leman kadar büyüktü ama ben herseyi unuttugum için unutum bunu nasıl unuturum alttan alttan geliyor gozumun onune de gidiyor bulucam 😂lemanı asla unutmam zaten asla yani forumun gelmiş geçmiş en ilginc deftere yazılmıs kişisi😂ama bisey dicem o zamanın kaosları bile güzel degil miydi yaaaa
Sokaklambasi Medusa Balım cok spesifik bisey soylemedim birsuru ihtimal dahilinde herkes yapmis olabilir verdigim bilgilere gore. Yoksa ben de soylemezdim zaten. Sen diyebilirsin bana🌸
Medusa Sokaklambasi Tamam💜 Ne bileyim herkes yapmıyorsa bunu kendi olduğunu az çok tahmin edebilir herhalde ya
Rouge bitterdelisi24 ama zraporu onunla baya yakındı haklı kadın bak bende onu cok severdim ama yorumlasırdık ozelde de ayda bir eger bir bilgi alma konusu olursa falan konusurduk yinede en yakın ben ve zraporuydu o yüzden biz etkilenmiitik
bitterdelisi24 Rouge yani size neden öyle birsey yaptı anlamadım arada girip bakıyor mu acaba :) tabi ozaman olaylar da eğlenceliydi :))) wp dan çok buraya giriyordum :)
etoile bitterdelisi24 kız kaç kişi o kişinin sen olduğunu tahmin etmiş yazmış bana bı sen farketmemissin 😂😂😂
bitterdelisi24 etoile hahah :))) bende okudum kim acaba dedim bide trip atıyorum 😀🥰🥰 sende seviyorsun ama belli etmıyorsun aaaa. 😞😞😀😀😀
Copper etoile Böyle post açıp gidenlerde aklıma gelen tek şey, başka hesapları daha olup oradan takip ettiklerini dusunuyorum😆 cunku arada boyle postlar oluyor cok sacma,bir sohbet konusu ortaya atıp kenara cekilmek mantıklı degil 😆
etoile Sokaklambasi benim şahsi görüşüm olabilecek bir durum çokta büyütmeye gerek yok diye düşünüyorum.
Sokaklambasi etoile Hak veriyorum aslinda ben de ilk duydugumda cok sinirlenmistim. Ama yapicak bisey yok dikkat edicez zaten akilli kadinlariz hepimiz uyanmak icin birinin bizi hafif durtmesi yeter😂