Rouge HurremSultan yok bu aklıma bile gelmedi😂😂ama bence aramızda daha önce olan biri bu düsünsene bu onun yan hesabı cıksın😂
Etipetito Sokaklambasi Keşke atmasyadın vala Bide benim 2 3 kişiyi görmüşlüğüm var ben fotoğraf atmayı bilmediğim için onlar beni görmediler şimdi bilerek atmadı fln diye düşüncekler haklı olarak oysa ki gerçekten bilmiyorum 😂
HurremSultan Rouge dkdkdk neyse boşver arada yırtık dondan çıkar gibi çıkıyor kaoslar😂 sen bimden aldığın makseyi yap boşver 😂😂😂😂💕
ayipolmasinama belladonna ya yemin ediyorum böyle bi merakım yoktu free takılıyordum burda şimdi hepinizi merak ediyorum asfjffk @HurremSultan kanka peki şey sana foto attılar diyelim bi bakıyorsun tanıdııkkkkk o zaman ne yaparsın 😂
belladonna ayipolmasinama bende öyle ya en çok da acaba reeldeki arkadaşlarım var mı burada onu merak ediyorum ben bir TC mi yazmadım 😁
Sokaklambasi etoile Seviyorum seni sanal kankam ❤️ yalniz lamba demesek jdjdkd ben herhangi bi lamba degilim sokaklambasi yim 🤣 ampul falan gelmesin insanlarin gozunun onune (siyasal saka yapmicam yapmicam)
ayipolmasinama etoile 😂😂😂 e hani karşılıklı foto atıyorlar ya, önce biri atıyor sonra diğeri. Hürrem ne yapacak ondan sonra onu merak ettim dur sende 😂
111fff111 Rouge aman ciddiye alıyosun sende herseyi tamm bi daha yazmicam sana bebis muah😘 cok kiskandim seni tmm puahahh