Copper HurremSultan bir postta başkasını savunup onu savunmamışım diye gıcık kapmış ondan. Neyse şimdi görüp cevap veremiyor ayıp olmasın 😁
Sedaa superisi_ valla orasini tam hatirlamiyorum ama başka biri profil resmine marriedin aylar önce kendisi olarak attığı fotografi koymuştu galiba. Herkes sormuştu o fotodaki married diye. O da yok ben bunu yabanci bir instagram kullanicisindan aldim felan demişti. Hatta örnek resimler felan atmişti. Herkes cok şaşırmıştı. Ben o zamanlar fazla aktif değildim. Yorumlarin coğunu okuyamadim. Sonradan marred de durumu kabullenip ortaliktan kayboldu. Belki başka bir isimle halen aramizdadir bilemiyorum.
MedavikPastam Sedaa Married şu üçüzlerim var diyen kızmıydı? Bende o zamanlar aktiv değildim yorumları okuyup çıkıyordum. Sanki böyle birini hatırlıyorum
Bsrkaya Sedaa Bende çok şaşırmıştım o zamanlar, vee çok aktif bir kullanıcıydı , Married’le hiç özel olarak konusmamıstım amaaa şok olmustum. Ne gerek duydu ki öyle bir yalan söylemeye, 🧐
Cicikiz etoile bende birinin acayip abarttığını ve poh pohlanamak için kendini farklı biri gibi gösterdiğini yalan söylediğini düşünüyorum 🤨
etoile Cicikiz kız benim iddia ettiğim aşırı ilgiye ihtiyacı olan biri. O yüzden sürekli sürekli bir şey ile çıkıyor 😂😂😂 ismini veresim bile var öyle yani
etoile Etipetito bizede söyle 😂 benimkini tahmin ettin mi kız benimki de zor değil. Çok kolay aslında her yerden çıkıyor 😂😂😂😂
Etipetito etoile Seninkini bilemedim şimdi ama cicikizin kimden bahs ettiğini biliyorum yani bana göre benim tahmin ettiğim kişi 😃 Ama seninkini bilemedim şimdi 😃