kargobant superisi_ evet hatırladım Hürrem e tesettürü ile ilgili boş boş konuştu o kadın mı ruh hastası😃
Sedaa superisi_ ya eskiler bunu bilir. Yeni bir şey değil yani. Neredeyse 2 sene olmuştur heralde. Senelerdir yalanlariyla burdaki herkesi ayakta uyutmuş biri, sonradan herşeyin yalan oldugunu ögrendik hatta Ardle cok yakindı onunla. Kız şoka uğradı.
Medusa etoile Married diye eski bir kullanıcıdan. Biraz araştırdım djfnfmmf kendim dediği fotoğraf yabancı birine ait çıkmış işte hayatıyla ilgili söylediği her şey yalanmış falan öyle bir olay
Copper saklihan neşeli insan kavgadan zevkk almayan insann sabah bile olsa keyifli olur… Sende bir dene bence… Dediklerimde senden bahsetmediğimi söyledim… Israrla benim diyorsanda demekki o yazılanları sende yapıyorsun ki bu denli ısrarcısın… Sen olmak istiyorsan ol…
Sedaa superisi_ valla orasini tam hatirlamiyorum ama başka biri profil resmine marriedin aylar önce kendisi olarak attığı fotografi koymuştu galiba. Herkes sormuştu o fotodaki married diye. O da yok ben bunu yabanci bir instagram kullanicisindan aldim felan demişti. Hatta örnek resimler felan atmişti. Herkes cok şaşırmıştı. Ben o zamanlar fazla aktif değildim. Yorumlarin coğunu okuyamadim. Sonradan marred de durumu kabullenip ortaliktan kayboldu. Belki başka bir isimle halen aramizdadir bilemiyorum.
Cicikiz etoile bende birinin acayip abarttığını ve poh pohlanamak için kendini farklı biri gibi gösterdiğini yalan söylediğini düşünüyorum 🤨
Copper Rouge aynen öyle. Artik cevap vermem zaten yoruldum kısır döngü gibi aynı konu etrafı dönüp duruluyor😁
Rouge Saklihan Askıya alındı uyarı aldıgı halde devam ettigi için daha fazla ondan bahsetmeyelim çünkü artık cevap hakkı yok
Copper HurremSultan bir postta başkasını savunup onu savunmamışım diye gıcık kapmış ondan. Neyse şimdi görüp cevap veremiyor ayıp olmasın 😁
MedavikPastam Sedaa Married şu üçüzlerim var diyen kızmıydı? Bende o zamanlar aktiv değildim yorumları okuyup çıkıyordum. Sanki böyle birini hatırlıyorum
Bsrkaya Sedaa Bende çok şaşırmıştım o zamanlar, vee çok aktif bir kullanıcıydı , Married’le hiç özel olarak konusmamıstım amaaa şok olmustum. Ne gerek duydu ki öyle bir yalan söylemeye, 🧐