Rouge Cicekliperde cok sey anlattım 😂ihtimal var yüzde 80 😂bir merak etmeyen benim ya galiba okuyorum ama anlık sonra püf 😂
Cicekliperde Rouge ben azıcık okudum. Daha okusam daha da merak ederdim hahaha. Ya ben bazen hiç giremiyorum. Gelip bakıyorum olayları anlayamıyorum sinir oluyorum. Giresim gelmiyor 😂
Rouge Cicekliperde yok bu zaten forum içinde olan bisey degil aktif olanlarda görmez daha cok özelde ilerleyen bisey
ayipolmasinama Etipetito ben kaostan besleniyorum valla ahahahaja ama bana bulaşmayan kaostan 😂😂 kim kimi patlatacaksa patlatsın artık çekirdeğimi aldım bekliyorum
Etipetito ayipolmasinama Kaosla beslenmedigim gibi kimseyi de beslemem kız😂 Ağzımdan kaçırdıklarım olmadığı sürece kimseyi patlatmam 🤣
ayipolmasinama Etipetito amaaannnn şurdaki eğlencemizden başka neyimiz var ya, en yakın arkadaşımızla bile burda konuştuklarımızı konuşamıyoruz. Az biraz kaostan bişey olmaz eğlence lazım da ama hemen yorumları siliyorlar 😂
Etipetito ayipolmasinama Israr etme bak söylerim hakhsj😂boşver kız gerek yok gerginliğe hem kimse isim vermemiş ben niye vereyim ben verirsem forum ikiye bölünür kan çıkar valla😁😂😂😂😂
ayipolmasinama Etipetito böyle daha esrarengiz, ben bile üstüme alınıyorum arada boşver hahahahahaha 😂😂