ayipolmasinama Etipetito 😂😂 kaos istiyorum derken kendimi kaosun ortasında buldum. Sitem bana mı sana mı anlamadım @Heyyooo
Etipetito ayipolmasinama Boşver sen kötü bişey demedin ki o dedi paylaşıcam diye e dolayısıyla insanlarda bekliyor tabi zora düşünce de hemen hesap kapat oldu
etoile ayipolmasinama arkadaşı pohpohlamayan herkese. Foto isteyen , güzel dileklerde bulunmayan herkese 😂😂😂
etoile Etipetito sen sen gizli gizli ortalığı karistirdin sen @ayipolmasinama üzerine kalacaktı Allah’tan açıklamasını yaoti
Puahahaha HurremSultan @ayipolmasinama @Sevde_20 takipteyim ayoooll @ayipolmasinama senin sayende kocama oral yqpmayi ogrendim verdigin tuyolar sex hayatimiza renk katti adam hergun basima dikiliyi 😁
ayipolmasinama Puahahaha ahahhaha yukarda övdüğün kişi ben miyim kız 😂 canımsın mutluluğunda bir nebze katkım varsa ne mutlu bana🫶🏻
Sevde_20 Puahahaha iyi seksler canım benim oral candır valla azda olsa yaparım ben erkegi ucuran bsy o yukseldikce bende yukseliyorum bugun cok superdik ay valla bugün acayip formumdaydım🤣❤️🥳
ayipolmasinama etoile hiii beklesin beklesin üzerime kalır 😂 asıl sen geldin kızın postuna laf ettin ben ne güzel tatlı dilliydim asfhhsha öyle değil mi @Etipetito 😂
Puahahaha ayipolmasinama tabikide sensinnn💕 hep aklima geliyorsun kulagini çınlatiyorum aslinda pek giremiyorum buraya bebisle ilgilenmekten o uyuyunca bende uyuyorum iyice asosyallestimya😏
ayipolmasinama Etipetito elbiseyi ben sordum 😂 sormaz olaydım 😂 @etoile kızın attığı fotoğrafla fiziğine söylendi neyini beğenmedin acabaaaa 😂
Etipetito superisi_ Kendi bilir illa gitmesi gerekmiyordu:) Ama bence yeni hesapla gelir bak demedi demeyin