-minnosannesi2 Sevde_20 yanii kanamamı baya azalttı ilk zaman şimdi de tamamen kesti bir şikayetim yok aslında o kadar yorulmuşum ki litrelerce kan kaybetmekten😂
Zamansiz_ -minnosannesi2 3 cesit varmis gumus bakir gold 😂😂 kalitesinden oturudur heralde havaya bak hii canim iste bende napim gold spiral taktim😂😂 ben kullanmiyorum dusunuyirum da cok pahali ya 🥲
-minnosannesi2 Zamansiz_ yaa ahahaha 😂 bende boncuklu olanını vs duydum ama bunları ilk defa duyuyorum. Hormonlu düşünüyosanız eğer doktor heyet raporu çıkarırsa fiyat baya iniyor
Zamansiz_ -minnosannesi2 yurtdisindayim ben hepsi ucretli ama taktirirsam gold olur buyuk ihtimal hormonsuz istemem kilo vs dahi etkiliyor😶🌫️ boncuklumu😂😂 nasil boncukmu sarkitmislar vajinadan😂😂😂🥲
-minnosannesi2 Sevde_20 kilo problemim yok normalde de alamıyorum malesef. Şişkinlik var tabi ama cok rahatsız edici değil şuan. Sivilce de normal 4 5 tane oluyor adet zamanlarındaki gibi
Sevde_20 -minnosannesi2 hm anladim cnm bende 10 gun kanama yapti bi seneye kadar gecmezse bende hormonlu düşünüyorum
-minnosannesi2 Sevde_20 1 yılda düzene girer diyolar ama ben dayanamadım 1 yıl ya kanım falanda düşmeye başlamıştı artık hormonluya geçtim rahatım şükür
Sevde_20 -minnosannesi2 iyi cnm bende dokunursa bana geccem ilac kullanmak istemiyorum yan etkisi cok ve 2 cocukla unutuabilir diye düşünüyorum….