etoile ayipolmasinama ya ben varlıklı bir ailenin kiziyim.babami bu konuda akrabaları o bu su çok sömürdu. Çok rahatsız olurdum. Sonra kardeşim de böyle Allah im herkes sömürüyor aşırı rahatsiz oluyordum. En yakın arkadaşımda böyleydi. Şimdi eşim yani. Tamam kabul ettim bu karmayi. Ama geçmiyor. Aile dizilimi yaptıracağım. Asil olayın ne olduğunu anlamak için 😒
etoile ayipolmasinama ya birini buldum tam gidiyordum giden ark randıman alamadi bende bakınıyorum. Olmazsa tuna Tümer ile irtibata geçeceğim öyle kafaya koydum
ayipolmasinama etoile Aynur Tümen çok iyi hatta sormuştum ben onun bi kampına katılacaktım biraz tuzlu fiyatı, çalışıyordum o zaman tarihler denk gelmedi
etoile ayipolmasinama kampa katılamam şimdi belki ilerde. Çok ihtiyacım var böyle bir şeye cidden. Çünkü cozulmem lazım. Hayatım iyi kötü değil tramvatik bir durumum yok ama. Bu aile dizilimi yaparsam rahatlayacagim gibime geliyor
ayipolmasinama etoile inan bunu öyle hissediyorsan öyle hersey daha da yoluna girecek demektir, bişeyler seni kendine çekiyor belli ki, yaptırmalısın
Glsm0258 sirinhatun-18 merhamet duygusunun hat safasi derdim ne yaparsa yapsin merhametin ağır basıyor annelik cunki asla kiyamiyorsun 🥲
sleepingbeauty sirinhatun-18 her seye bittim derken evlada yettim demek 🥰 ve ne yaparsan yap yetememek 🥺😍
KARAMELLIMACCHIATO Annelik; her zaman sabırla karsılamak zorunda olman gerektıgı bilip yavrunun verdiği huzuru dıbıne kadar yaşamaktır.