superisi_ Evet kızlaaaar 🌸 Issız adaya düştünüz diyelim bu forumdan yanınıza kimleri alırdınız ? 😁 3 kişi seçiyoruz Peki neden onları seçtiniz ? 😁
TombulHatun superisi_ 3 kişi yetemz ama şuan diyet arkadaşlarımı almak istedim 🙂 @bitterdelisi24 @Etipetito @htcaydnn 😂
Artemis_ superisi_ sen ve Hürrem sultan olsun sonuncu olarak sizene yi alırdım kocadan uzak kalsın da bi rahatlasın 😂
Burnumageliyoduslkmsn Bence beni alın azdırıcı ilaç temin ederim size zjsjsjsjdhdshsushhssh sksksksk fkfkfkfkfk
Burnumageliyoduslkmsn Etipetito djdjdjjsjsjsjjsjssj ben kocamsiz gidemem ondan dedim dhshsbshjss kocam yokken markete bile gidesim gelmiyor sabah işe gidiyor 7 de uykum kaçıyor onsuz yatakta kocamda kocammm kocammmm kocammmmmm
superisi_ Burnumageliyoduslkmsn üf ne olacak sanki allahım ya sanki gerçekten sizi ıssız adaya attım😁 oraya düşsem kocamı alırdım zaaatiii misal diyoruz yaaa ne küsmesi😁 tripli kızları hic sevmem 😁
Burnumageliyoduslkmsn superisi_ ben seçmedim valla keşke biraz uzaklasabilsem ama minik bir bebek gibiyim onunla bide azgın olsa tadından yenmez snsjsjs
Rouge Bak sen @superisi_ ve @etoile gelin güldürürsünüz tatlı sohbetiniz falan heyo bize burc yorumları yapar zaman gecer @belladonna gelsin o da sohbetlerin olmazsa olmazı melegim gelsin muhabir olan adaya bir muhabir de lazım yani @HurremSultan gelsin ıssız soguk adayı ateşlendirsin ama kocasını özler onu @TombulHatun teselli etsin birbirimize tarifler veririz hep birlikte spor egzersizler birde matematigi falan iyi ya plan mlan yaparsak herseyi hesaplar djdjdj devam edicem dur
superisi_ Rouge sen birsuru kişi istiyosun 😁 neyse seni kaytarıyorum sen istediğini al 😁😁 hadi yine iyisin 😁
Sokaklambasi Rouge adaya bir muhabir de lazım yani Kurtulamazsaniz hic degilse show habere cikarsiniz ndjddk