Artemis_ superisi_ sen ve Hürrem sultan olsun sonuncu olarak sizene yi alırdım kocadan uzak kalsın da bi rahatlasın 😂
Rouge @Nietzsche gelsin cünkü ben onsuz yapamam ve yasam koçum gibi asla onsuz bisey yapmam gitmem de biyere
Rouge @Sokaklambasi gelsin bizi aydınlatsın ay bu espiri için özür diliyorum ama yapmasam olmazdı yalnız yorumları da aydınlatıyor ..
Sokaklambasi Rouge agsgsjsjsks yalniz ben uyutmam asko sabaha kadar uyumadigim icin 😂 Sabahlayip oglene kadar yatalim derseniz okeyim
superisi_ Ben @bukii27 kesin alırdım beni güldürsün diye:)) @Rouge seni alırdım dertlesmek için. @etoile bide seni. Parlak fikirlerin var 🥰😁
etoile superisi_ vay be 2 kişiyi keyfin için alıyorsun beni kurtarıcı olarak. Genç kızlık duygularimla oynandı 😀
bukii27 superisi_ kızzz bende seni alırdım benle aynı kafa tarzına sahipsin bencee 😂🎈 @ardl yi alırdım o orda da bakım yapacak bişeyler bulur doğayla iç içe Birde @etoile yu alırdım sebepsiz 😂😂🫶🏻
Burnumageliyoduslkmsn superisi_ ben seçmedim valla keşke biraz uzaklasabilsem ama minik bir bebek gibiyim onunla bide azgın olsa tadından yenmez snsjsjs
Sokaklambasi Rouge adaya bir muhabir de lazım yani Kurtulamazsaniz hic degilse show habere cikarsiniz ndjddk
Rouge Sokaklambasi o kadar adaya düsücem heralde yani😂😂😂aa sen fotoğrafcı degil miydn belki fotolarımı da cekersin adalarda
TombulHatun Rouge aşkm ben ıssız adaya seni alorsam 300 kilo olurum diyet arkadaşlarımı yazdm onlar benle kokonat kemirir 😂😂😂😂😂