Sokaklambasi melebek ahahahhsshshhshshshs kiz senin diksiyonun da nasil duzgundur he. İstesen hepimizin agzina eder kenara koyarsın. Ama yapmiyosun oyle bi mutevazilik 🤤
etoile Sokaklambasi diksiyon diyince aklıma Mennan şahin geldi. O nasıl bir ses o nasıl ber Türkçe aşık olunasi 🙃
melebek Sokaklambasi Evde teröristim 😔 “yaarın, değil. Yarın” diyorum, eşimin de hoşuna gidiyor. Aşık mıdır nedir 🤪 Gerçi benim teröristliğim, @etoile’nun teröristliği başlayınca biter 😂
Sokaklambasi etoile konusurken haber izliyomusum gibi hissediyorum ya bu spikerler reelde de mi boyle konusuyo yani 😬
Sokaklambasi melebek kocama anlatiyorum cnn den daha iyi haber kanali sence hangisi diye soruyorum atv dir diyo jdkdkskskskskskskskskksksks
bukii27 Sokaklambasi kız bu uygulamayı tüm dolandırıcılara rağmen seviyorum dışarda birisi bana deli dese deli edene kadar kavga ederim ama burda hak veriyorum gülüyorummmm 😂😂🫶🏻buraya deli de lazımm
Sokaklambasi bukii27 ❤️❤️❤️ biz de seni seviyoruz buketcimm. Deli istemedigin kadar var sana kac lazim sarayim ablama