TombulHatun Rouge ağaçtan üzüm bulur şarap da yaparız 😂😂 mango filan da vardır bak meyve salatası senin için tüm şartları zorlarım 😂
etoile HurremSultan bu mantalite yorar kuzum. O yüzden silkelen 🤗 kocan merkezin olmuş senjn merkezinde sen olmalisin 👍
melebek Sokaklambasi Ahahhahahhahahhahahhahah ünlü sandınız fos çıktım… neyse işe başladığımda “şunu izleyin” derim 😎🤪
melebek Sokaklambasi CNN’e bi çalışma arkadaşım, editör abim geçti, ağustosta bana teklif gönderdi ama çalıştığım yerin koşulları daha iyi diye kabul etmedim. Bil bakalım, burası neresi 😂
etoile Kimsede herkese methiyeler dizen, güzel bir post olduğunda eksik kalmasın diyerek herkesi etiketleyerek gönlünü yapan, herkese morel veren , gönlü güzel güzide insanımız @aykirikadin etiketlememis. Allah’tan ben varım 😇
Sokaklambasi etoile @melebek neeee ohaa djdkkd uff muhabir arkadasim var ben bile cok havaliyim suan djdkdkdkdkkdkdkdld
etoile melebek evet halen böyle düşünüyorum yok dediğin halde neden bu kadar israrciyim bu fikirde. Oysa NTV var Fox var
bukii27 superisi_ kızzz bende seni alırdım benle aynı kafa tarzına sahipsin bencee 😂🎈 @ardl yi alırdım o orda da bakım yapacak bişeyler bulur doğayla iç içe Birde @etoile yu alırdım sebepsiz 😂😂🫶🏻
Sokaklambasi melebek ahahahhsshshhshshshs kiz senin diksiyonun da nasil duzgundur he. İstesen hepimizin agzina eder kenara koyarsın. Ama yapmiyosun oyle bi mutevazilik 🤤
Sokaklambasi melebek kocama anlatiyorum cnn den daha iyi haber kanali sence hangisi diye soruyorum atv dir diyo jdkdkskskskskskskskskksksks