ayipolmasinama işte benim burdaki tayfa aktif olmayınca orayada yazdım 🙄 ama haddimi fena bildirdiler🤭hepsi erkek fatm olmuş haberleri yok

Elizabethyy yani belki o erkek Fatma tayfalarına böyle şeyler sormam hataydı ama burdada kendime destekçiler görmem beni teselli etti🌸 resmen planlarım suya düstü dans falan, kendimi edepsiz gibi hissettim bişey yapmadım. eşim börek almıştı yedim sonrada Cook uykum var deyip yattım🥲

yade ay canım ya 🙃takma insanoğlu sonuçta herseye bir kulp buluyor önemli olan sizin mutluluğunuz başkasının lafının hiçbir önemi yok,bende kaç kez linclendim orda boş yere hesabı kaç kez kapattım açtım Allah bilir 😊

yade 2 gündür kullanıyorum burayı ve aradığım post 🥰 kocamın hoşuna gidiyor bir kac kere istemisligi var ama ben yapamıyorum diye çekiniyorum çok istiyorum bu konuda kendimi geliştirin bekliyim bakalım burda

• yade bunu yanıtladı.
      • yade bunu beğendi.

deniz_mavisi malesef tatlım bu postumun aynısını kidse yazdiğim için ciddi anlamda ordaki cinsel hayatı cürümüş garılardan linç yedim🤭 ve o yüzden ordaki lincleri gören peride tayfam konu olarak linclenmemi ele aldılar🙂 sağ olsun destekte oldular. Ama farrklı postlardan arama yapıp bakabilirsiniz