MedavikPastam ya gidip.bakiyim dedim yamyamlar resmen ya sex yapmak suçmuş günahmış gibi abooo🤭bu halleri sanki kendileri sadece çocuk yapmak için beraber oluyorlarmış gibi düşündürdü… bu arda tespit efsoo dkdkfkj

MedavikPastam ahahah orası hanım hanımcık efendi kendini bilen insanlar dolu burası öyle değil çok normal öyle yorumlar 😁

kizsidikaa Dimi ya yorumlar beni hayattan soğuttu. Biride şey yazmış bizim fantezimiz yorganın altına girip kocama nah çekmekdir. Recep ivedik kanı akıyor o kadınlarda resmen

ayipolmasinama hdhsjshsjs sabahın sekizinde peridede ne işimiz var hele gün aysın bakardık ya boşuna kendini kurtlara yem etmiş post sahibi fjdkeksksjs

yade bende farklı şeyler arayisondayil bu ara ama henüz bişey bulamadım 😊

ayipolmasinama Ben orada böyle konular açılınca verilen tepkilere çok şaşırıyordum sanki dünyada en kötü şeyi sen yapıyormuşsun, dünyanın en kötü kadını sensin gibi tepkiler veriyorlar 🙈 bu kadınlar evlerinde nasıl o da ayrı bir soru işareti 😁

Kidste bi posta yorum yapmıştım beni dinddn çıkarmışlardı. Bide aralarında din görevlisi dye biri var kendilerinin bir bilgisi yok herşeyi yüce makama sorar gibi soruyorlardı beni linçlediler ay dedim tamam sizsiniz..yaş ortalaması biraz ufak sanırım ordaki kitlenin.

MedavikPastam ay evet ya oraya yazmam hataydı, fena çiynediler son bir kaç ayın en kötü pişmanlığıydı🤭