MedavikPastam ya gidip.bakiyim dedim yamyamlar resmen ya sex yapmak suçmuş günahmış gibi abooo🤭bu halleri sanki kendileri sadece çocuk yapmak için beraber oluyorlarmış gibi düşündürdü… bu arda tespit efsoo dkdkfkj
Kucak dansı🤭
MedavikPastam ahahah orası hanım hanımcık efendi kendini bilen insanlar dolu burası öyle değil çok normal öyle yorumlar 😁
MedavikPastam gönderi adı ne bulamadım ben orda 😅
kizsidikaa Dimi ya yorumlar beni hayattan soğuttu. Biride şey yazmış bizim fantezimiz yorganın altına girip kocama nah çekmekdir. Recep ivedik kanı akıyor o kadınlarda resmen
belladonna Yav fjdjdjsjssk
ayipolmasinama orda da kucak dansı gönderinin adı. Bide hassas içerikte açmışlar. Sanırsın katliam haberi djfjdksk
MedavikPastam ya kıyamam ‘peride sakinleri yok uygulamayı kullanan kalmamış sanki’ demiş bide 😅 keşke burada sessiz sessiz uyanmamızı bekleseydi sabahın 8’inde😂 kidste dediğin gibi olmuş çiğ çiğ çiğnemişler hemde
ayipolmasinama hdhsjshsjs sabahın sekizinde peridede ne işimiz var hele gün aysın bakardık ya boşuna kendini kurtlara yem etmiş post sahibi fjdkeksksjs
Merakımdan baktım da geldim vahşet olmuş öbür tarafta ağlanacak hallerine kadını linç etmişler 🤣🤦
yade bende farklı şeyler arayisondayil bu ara ama henüz bişey bulamadım 😊
MedavikPastam off offf😂😂😂😂
MedavikPastam biri kadını azgın ilan edip modlara şikayet etmiş baktım 2 mi 3 post sadece cinsellik yani sansürsüz kadını tanısalar taşlarlardı herhalde😂😂
İyi ki happy kids kullanmıyorum 😄
kizsidikaa abtjzkbekxsbd
1eylul aman kullanma kafayı yer insan orda
ayipolmasinama Ben orada böyle konular açılınca verilen tepkilere çok şaşırıyordum sanki dünyada en kötü şeyi sen yapıyormuşsun, dünyanın en kötü kadını sensin gibi tepkiler veriyorlar 🙈 bu kadınlar evlerinde nasıl o da ayrı bir soru işareti 😁
Kidste bi posta yorum yapmıştım beni dinddn çıkarmışlardı. Bide aralarında din görevlisi dye biri var kendilerinin bir bilgisi yok herşeyi yüce makama sorar gibi soruyorlardı beni linçlediler ay dedim tamam sizsiniz..yaş ortalaması biraz ufak sanırım ordaki kitlenin.
ayipolmasinama biride yazmış ki sabah sabah kucak dansı mı olur🤣🤣
- Düzenlendi
MedavikPastam ay evet ya oraya yazmam hataydı, fena çiynediler son bir kaç ayın en kötü pişmanlığıydı🤭