kizatasozu Etipetito hiç mi ilerleme yok güncel kilon kaç kız o kadar zayıflama postu diyet postu açıldı katilsaydin ya katılan herkes baya zayiflamisti
Etipetito kizatasozu 75 kiloydum 71 oldum hedef kiloma ulaşamadım sadece Diyet postlarına ayak uyduramadım bir türlü ama şuan kendimce bişeyler yapıyorum böyle giderse 70 altına düşücem gibi bakalım:)
HurremSultan perimasali802_ acıyor valla bilmiyorum usuttum galibaaaa kız seyimden ses geliyor ya kafayı yiycem😂😂😂
HurremSultan successfulwoman kız öyle değil gaz sesi değil içerde bir yere değiyor tak tik diye sesler geliyor dkdkkdkd
perimasali802_ HurremSultan Allah seni Hürrem kız 😅 Kasıklarda geliyor dur o ses kıkırdak sesidir içerde nereye değecek
HurremSultan belladonna o ara hedeflerimde birdaha hamile kalma varmiydi ki emin olamadim gerçi ben hala soğuk bakmiyorum supriz olursa ağlamam sanırım dmdkkdkd ay çocuk seviyorum ama şartlar uygun değil ne vardı köyde yasasaydim😂😂
HurremSultan belladonna kaç gündür olamadım karnım kocaman oldu dkdkkd gelmir gelmirrr testler negatif ilaçlardan sanırım belim için ilaç içmeye başladım da knk yani öyledir sanırım
belladonna HurremSultan Köyde yaşasaydın da imkanlarım kısıtlı keşke şehirde yaşasaydım diyecektin bu döngü bitmez 😁 Ben senden 3. Çocuğu bekliyorum zaten ahahana