• Sağlık
  • Regl olmuyorum hava değişiminin etkisi varmı?

offended_lady valla benim bugün 16. Gün gecikmem oldu hala da olmadım daha korktum 5. Gün gecikmemde erken gebelik testi yaptım bise çıkmadı normal galiba canım

sizene ya benmde öyle 2 gün gecikti umarım havaların etkisiyledir bekliyorum. Hamilelik fikri düşündürüyor kan verdim sonuçları bekliyorum hayırlısı artık

offended_lady bazen olabiliyor ben 3 Ay olmadığımı hatırlıyorum hatta test falan almıştım birşey çıkmamıştı strese baglıda gecikiyor

superisi_ kız ama 5. Gün gecikmemde yaptım erken gebelik testi negatif çıktı Allah isteyene versin ya Allahım bu karıların çektiği nedir adam olmak varmış valla öyle bi korkuları yok her ay endişeleri yok 😂🤷🏻‍♀️

Uykulupingue senin kaç gün gecikti canım benim 16 gun oldu 5. Gün gecikmemde erken gebelik testi yaptım negatif bise çıkmadı ama hala olmadım 🤷🏻‍♀️

sizene 8 gün gecikti hatta testte yaptım,rahat ol teste güven canım 😊

Uykulupingue valla canım iki gebeliğimide erken gebelik testinde öğrendim 5. Gün gecikmemde yaptım işte bise çıkmadı ama daha olmadım ya 16. Gün bida yapmam gerek yok heralde çünkü 5. Gününde yapmıştım 17 sinde olacağımı gösteriyordu uygulamada daha yok yani 😅🌸

sizene bence stresten olmuyorsun canım ben bi kere 1 ay geciktim ama hamilelik yoktu 😅

sizene bizimki benle beraber kokrar. testi yapınca hemen bakar😂😂😂

offended_lady Bacımsu
            Yolculuk - hava degişimi - agır ev işi yapmak - stresssss - kullanılan agrı kesici antibiyotik vs bunları hepsi regliyi etkiliyor ya erken oluyorsun yada geç benim geçen ay öyle oldu regli bitti on gün geçmeden tekrar adet oldum aşırı bi strese girmiştim