belladonna adet söktürücüymüş netten baktım
Testim pozitif tarlusal içtim
belladonna adet söktürücü ilaç teşekkür ederim sagolun
1eylul Bende baktım da bilindik de bir ilaçmış ben hiç duymamıştım ilacın ismini daha önce
esmerr tarlusal bende içmiştim 2 yada 3 gün sonra kanaman olur. Seni yadırgalamak yada yargılamak istemiyorum ama olan olmuş yani Rabbimin sana verdiği hediyeyi sen iteliyosun. İnsanın bi sabrı oluyo valla. Hayırlısı olsun inşallah
sekerlikiz
Hepinize teşekkür ederim cvplarınız için evet haklısınız keşke daha net bir korunma yöntemi kullansaydım ama olan oldu istemiyorum bakamayacağım çocugun günahına giremem hem maddi hem manevi yarın doktorla görüşcem bakalım ne diyecek yarın yazarım tekrar sagolun
esmerr evet güzel kardeşim hazır olmayabilirsiniz bu bebeğe ama Allah vermiş şuan içinizde büyüyen bi can var asıl onu öldürerek geri dönüşü olmayan bi günaha gireceksiniz. Onu veren rabbim dünya ya geldiğinde de size ona bakacak gücü de verecektir. İmtihan dünyasındayız kıymayın bebeğinize
- Düzenlendi
esmerr bir cinayet biliyorsunuz degil mi ? Henüz doğmamış bebeğe bunu yapan bir insandan dünyaya gelmiş olan çocuklarına birşey yapma riski de olabilir bu bir canilik resmen cinayet Allah’ın verdiğin bir cana nasıl koyabiliyorsunuz ya oyuncak degil bu bebek bebek o bebeği senelerce bekleyen onun hasreti ile yanıp tutuşan insanlar var kıymetini bilmeniz gereken yerde birde buraya şaka gibi yazmışşınız utanmanız gereken yerde bunun o çocuğun vebalin her daim üzerinizde olucak ve size hesabını soracak ! Ben buna saygı duymuyorum bu saygı duyulacak gibi karar. Degil düpe düz cinayet acımasızca bir davranış yazık Her insan anne olmamalı gerçekten herkes haketmiyor Çok yazık !! Psikolojikmen çökük dahi olsanız hatta delirseniz bile bunu yapmaya hakkınız yok allahım verdiği canı allah alır ancak manevi maddi olsa herşeye rağmen Allah’a sükür etmek gerek ve verdiği nimete sahip çıkmak gerek Hoş siz ne anlarsınız aklım almıyor kaldırmıyor bir anne ya nasıl evladına kıyar nasıl tertemiz bir cana kıyar nasılll nasıllll kusura bakmayın ama ben sizin gibi birine ne anne derim nede anne yerine koyarım gerçekten çok yazık bravo aferin size çok iyi birşey yapmış gibi utanmadan sıkılmadan buraya yzmışşınız insan bir utanır ya utanırrr 👏 psikolojik destek şart size Neyse allah sizi bildiği gibi yapsın ben daha birşey demiyorum ….
Korunmayı bileceksin o zaman düşürmesini bildiğin kadar korunmasınıda bileceksin oyuncak degil o canlar kendinize gelin madem düşürmeyi akıl ediyorsun o zaman korunmasını da akıl edeceksin bu kadar basit ve nettttt.spiral boşa mı var kadın doğum hapları boşamı var prazarvatif boşa mı var her türlü koruna bilme şansın var mış bak bunları akıl etseydin de kullansaydın düşürmeye gelince çok iyi düşünmüşşün helal olsunnn
sirinhatun-18 öyle bişey olmadı gebeligim devam ediyo yapmadım bişey hayırlıısı böyleymiş doktor bişey olmaz dedi 2 kutu bitirip devam eden gebeler varmış bir anlık yanlış düşüncelere kapıldım ne yapacağımı bilemedim doktora gittim şuan herşey yolunda Allahım kolaylığını verir inşallah öyle düşüngüm için Rabbim affetsin ne diyeyim
Teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaştığınız için
- Düzenlendi
esmerr Yahu yapmayın vardır Allahın bir bildiği. Ömür boyu onun vebaliyle yaşayamazsınız. Sırf bakamadığınız için doğmamış bir bebeğin ölümüne kasten sebep olmanın verdiği vicdan azabı insanın yakasını bir ömür bırakmaz. İşte o zaman ne maddi ne manevi toparlanamazsınız. Keşke o ilacı da içmeseydiniz inşallah olumsuz bir şeyle karşılaşmazsınız.
esmerr o ilaç tek başına düşük yaptırmaz ülkede kaç kişi var bilemden tarlusal içtigi halde gebelik dogum sonuçlanan . Zor bir durum istemeden hamile kalmak Bence doktora gitmelisiniz ve devamında da rica ediyorum erkegin insiyatifine bırakarak korunmayla devam etmeyiniz hayatınıza en çok kızdıgım nokta bu kusura bakma ama ablamda böyle oldu ve hala daha dinlemiyor beni ona da çok kızdıgım için Şuan ona yaza gibi oldum