Kızlar mehaba, 17 kasım adet olmalıyım, 2 hafta önce göğüsler şişmeye başladı, 2 gündür hafif ağrılar var, baş dönmem oluyor, bi de kasık ağrılarım bazen oluyor. Bugun test yaptım ama tek çizgi çıktı( adetime 5 gün var . Sizce test göstermeniş ola bilirmi? Hamile ola bilirmiyim?

Aydan Hamile olabilirsin ama adet belirtisi de olabilir. Bazı testler yalnış sonuç verebiliyor net sonuç için kan testi yaptırmalısın ama adet gününü bekle. İstiyorsan Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Ben adetim 10 gün gecikti tes yaptım iki tane yaptım çift çıktı sende olanlar bende de oldu ve oluyor hayla

Yaseminaydemir yaa, sapasağlam kucağınıza alırsınız inşallah❤️🙏🙏 adet gecikmesi yaşarsam yapıcam bir daha test, çok korkuyor adet olurum diye(((

Aydan bende adetime dört gün kala yaptım negatif çıktı ve hamilelik belirtim fazla yoktu adetim bir gün gecikti test yaptım silik ama pozitif şuan üçüncü gün olmadım hala yani adet gecikirse kesin hamilelik oluyor

Mali Şu an adetime 3 gün kaldı, merakdan çatlayacak durumdayım, inşallah hamile olmuş olurum) siz de hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah🙏😍

Aydan hayır hamile değilsin.testler erken bile yapılsa çizgilerin biri silik çıkar ama yine 2 çizgi olur.