belladonna Elizabethyy Bazı insanlara en yakınımız dahi olsa iyilik asla yaramıyor ya. Senin görümcene yaptıkların şimdi onun aklına dahi gelmiyordur
Elizabethyy belladonna gelmiyor tabi bu yıl doğum için köye gittim halini hareketini gören sülalesini oldurmusun zanneder aynı odada yatiyorduk o benimle kalıyordu hamile halimle yerde yatıyordum doğum yaptım onca dikiş vs ayağa kalkacak halim yoktu demedi sen koltukta yat diye varsa yoksa işini gücünü halledeyim her şeyine güleyim gene burnu yerlerde sürtüyordu
sogukahve 1eylul kesinlikle beraber oturmayı kabul etmemeliydim en güzel yıllarım gitti şimdi dahi beraberiz😒😢
ayipolmasinama 1eylul eşimin ailesi ile ilgili sıkıntı ettiğim şeylerde dırdır eşimin başının etini yedim ama şimdi öyle değilim akıllandım hemen orda oracıkta ağızlarının payını veriyorum hem ben rahat ediyorum hemde eşime anlatmadığım için eşimin başının eti rahat ediyor 😂
Uykulupingue 1eylul o kadar çokki 🥹😅 tavsiyem yeni evlilere kayınvalidenizi sevin iyi olun tabiki ama mesafenizi koruyun eşinizle bol bol gezin yeni evliliğin tadını çıkarın 🍂
kanalize 1eylul ilk altı ay yabancı yere gelmenin zorluğunu yaşamıştım ve fazla tanımadan evlendiğimiz için tartışmalarımız oluyordu şimdi olsa o kadar takılmazdım sanırım ama aynı eve giriyorsun alışma süreci diye düşünüyorum sonra oturdu herşey güzelleşti ilk iki sene gezdik tozduk balayı modunda geçti
kanalize Rouge 🫶🏻💘👏🏻 kesinlikle evlilik oturmadan çocuk sorumluluğuna girmek, nasılsa evlendik diyerek salmak, daha kendi evini kuramayan biriyle ev üstüne ev kurmak
10070668772 MedavikPastam bende aynı sizin gibiydim allaha çok şükür ayrıldık bizde rahatım çok şükür gerçi bizim evimiz olmasına rağmen sabahtan akiama kadar kaynana yanındaydım