1eylul ilk yıllar demeyeyim de ilk aylar çok güvenmeseydim keşke diyorum. Onun da hayatı var deyip hiçbir şeyine dokunmazdım. Bir iki üç derken zor şeyler yaşadım. Malesef eşim de evliliğin ne olduğunu evlendikten sonra bekar gibi hayatında biri yokmuş gibi yaşayamayacağını bilmiyormuş özel nedir bilmiyormuş. Artık kaldıramam boşanalım dediğim noktada kendini düzeltti. Sosyal medyasız koca en iyi koca. Gereksiz platformları silin kaldırın
Evliliğin ilk yıllarında yapılan hatalar ❌
buzdankalpler neyse ki şu an her şey iyi,daim olsun canım 🌸
1eylul evliliğimin ilk aylarında keşke eşimin abisinin bi kaç ayda olsa bizimle yaşamasına en başından karşı çıkıp izin vermeseydim şimdi aramız kötü ve anlaşamıyoruz en başında ona karşı net tavırlı olsaydım…..keşke ve birde borçlarımızı keşke ben yönetseydim ve evelnir evlenmez iş değişikliği yapıp daha iyi bir işte çalışsaydım tek hatalarım bunlar sanırım
zarifhanim çok güzel yazmışsınız çokk
veraeyl çok teşekkür ederim ❤️
- Düzenlendi
Biz evlendigimizde eşimin işi nedeniyle İstanbul’da oturucaktik benim ailemde eşimin ailesi de bitlisli ve orda oturuyorlar evlendikten bı ay sonra İstanbul’a evimize gelcektik bende lanet olsun o o salak kafama gorumcemde bizimle gelsin bir iki ay alışana kadar (aynı yastayiz daha önce İstanbul’a hiç gelmemis bende hangi kafayla getirttiysem artik)düğünden bı ay sonra geldik onu da getirdik bir iki ay demiştim 10 ay yanımda kaldı su an düşünüyorum da ne kadar akilsizmisim en güzel zamanımı kendim ellerimle mahvetmisim yemeği temizliği çamaşırı bulaşığı ütüyü herseyi tek yapıyordum sofrayı bile tek hazirliyordum o da okul bahanesiyle gözünü bilgisayardan ayirmiyordu sözde ders çalışıyorum diye ama gece gündüz film izliyordu yolu ben açtım şimdi her fırsatta yanıma göndermeyi düşünüyorlar keşke en baştan böyle bişey yapmasaydim da herkes olması gerektigi yerde olsaydi
- Düzenlendi
Elizabethyy benim de görümcem çok yanaştı gelmek için hatta doğumumda bile gelmek istedi ama ben onu tanıdığım ve bildiğim için istemedim (niyeti asla yardımcı olmak değil erkek arkadaşıyla rahat rahat konuşmaktı) tabi ben istemeyince kötü gelin ilan edildim ablaları tarafından hakaret bile ettiler hakkım asla helal değildir ama onların istediği olmadığı için de mutluyum 😄
- Düzenlendi
1eylul keşke bende en başta kötü gelin olsaydım da şimdi benden faydalanmasalardi kaynanam yerini hazırlamış ilerde benim yanima yerlescekmis birde kafayı yicem🤦
Elizabethyy eşin ne diyor bu duruma?ileride ne olacağını sadece Allah bilir bence düşünüp stres yapma
1eylul kader ortagim😅
1eylul eşim daha bosanamamis onlardan bu gidişle ben bosanirim ,ben haklı bile olsam kaç kere beni ezdi karşılarında taş olsa yerimde çatlar valla bana az yasatmadilar uzak bile olsa
1eylul evliliğin ilk dönemlerinde henüz çocuğumuz yokken ismeğin pasta çırağı ve ev yemekleri kursuna gitmiştim. İkimizde o zmn biraz kilo aldık. Siz sakın yapmayın 🤗 kursta beğendiğim herşeyi evde de deniyordum aileme sofralar kurardım. Şimdi ikinci bebeğimiz de olunca biraz ara verdim sahalardan uzağım kısmen.
Kesinlikle hemen çocuk yapmak daha evlilik oturmamışken birbirinize alışamamışken yeni bireyin dahil olması en zorlandığım konu o oldu hamdolsun kızım suan 4 yaşında ama çok zor günlerdi 5 yıl oldu evleneli daha bu sene eşimle ayrı bi olgunluğa ulaştık diyebilirim olan çocuğa oluyor. Kimse de demedi konuşmadı cahil deli dolu sevdayla evlendik ama o kısmı hiç düşünemedik ben şuan yeni evlenen herkese diyorum acele etmeyin diye 🤭🥹
400634 kaynanamda kendi kendine leğene doğurmuş
Cicekliperde Allahtan tarla da doğurmamış 😁
1eylul kaynanadan yana çok sulu ilişki oldu. Evlendiğimde aman kırılmasın aman yaşlı diye hep sustum tepeme çıktı şimdi tepki göstersem bile heee heee diyip gülüyor. Keşke samimi olmasaydım ayıplarında tepki gösterseydim karıştığında mesafe koysaydım ve eşime asla asla anlatmasaydım. Şimdiki aklım olsa ikili oynar eşim varken iyi gibi olur eşim yokken Nemrut olurdum. Su an öyle yapıyor onlar çünkü.. tek keşkem ailesine bu kadar taviz vermem. İlk heyecan telaş mutluluk derken onlardan çıkmazdım şimdi em ufak şeyde bizden çıkmazdın diyolar mesela. Hepsi koz buz olacaksın değerin o zaman bilinir