Kuzuletta 4 aylık bebeğim var, maalesef sütüm yok yani emzirmiyorum. Bu korunma iğnelerinden olan var mı? Herhangi bir yan etki yaşıyor musunuz? Kilo alımı vs. Kondom harici memnun kaldığınız korunma yöntemi önerisi 🙌🏻
Uhheeyyy Kuzuletta hap kullandım kilo yaptı, spiral ile korunuyorum 2 yıldır 👍 iğne hakkında bilgim yok maalesef
TombulHatun Kuzuletta kuzenim iğne vurulurken hamile kaldı 2. Çocuğu daha 5 aylık filandı şimdi az kaldı doğumuna hangi yöntemi kuşlanacağız şaşırdık vallahi ya biz 5 senedir prez. İle korunuyoruz sadece evliliğimn ilk 6 ayı hap kullandm aşırı kilo yapınca bırakıp prez. Geçtik hala ondan devam
Etipetito Kuzuletta spirallle korunuyorum memnunum.simdilik Regl sırasında çok kanamam ve sancım oluyor o kadar😊💐
TombulHatun Kuzuletta 2 senedir sürekli prez. Savunmaktan yoruldm 😂😂 nasıl zevk almıyorsnz bizde zevk konusunda hiç bir eksilme olmadı arada onsuz kaçamaklar olmuyor değil ama inan zevkten gram eksilme olmuyor bizde ya klasiklerden almayın onlar kalın oluyor yakın hisset ekstra inceler filan var biz memnunuz ya çok şükür bugüne kadar içerde kalma yırtılma delinme vs de olmadı. İğne olacaksan da ilk 1 ay ek korunma yöntemi uygulayın mutlaka bana doktor korunma yollarını anlatırken öyle söylemişti
1eylul TombulHatun @MedavikPastam postundan sonra prezervatif reklamlarını dahi izlemem,fobi oluştu bende 😂😂
Bonibon_ TombulHatun O sırada ( prez) hangi korunma yöntemi diye Google da araştıran ben. (Prezervatif) olduğunu öğrendim. 🤣
Rouge MedavikPastam siz boyunu yanlıs secmişsiniz ve belki sonra devam da ettiyse bir kac saniye de olsa…
Kuzuletta TombulHatun Preler kraliçesi 😅 tam olarak link veya görsel atar mısın, denemek isterim 😅 bir de spiral ile korunurken içeri mi yapıyorlar yoksa geri çekilme mi?
TombulHatun Kuzuletta bilmem ben içeri yapmayı riskli buluyorm spiralle kayma olursa farkedwmeyebiliyorsn çünkü benim eşim de spiral taktırırsan ne geri çekilicem ne anlamı var diyo o yüzden biz prez devam 😂 Biz bunları kullanıyoruz