Fatma1290 açlık orucunu deneyebilsin canım hem vücuttaki toksinleri atıyor hem beslenmeyi düzene koymuş oluyorsun internetten bir araştır derim ben aidin salih açlık orucu yaz bu sayede epey kilo veriliyor
Kilo vermek istiyorum
Lavin34 vitaminleri varmis gıda dakviyeleri varmis aldim bakalim.allah hepimizin kucağını doldursun
Zayıflamak isteyenleri dilex.detox.tea instagram sayfasına beklerim 😊
Aynen zayıflama çayı
Ürünümüz 12 bitkinin öğütülmüş toz halidir. 45 günlük kullanımı vardır. Sabah ve akşam aç karnına günde 2 kere kullanılır. Ortalama 5 ila 12 kilo verimi olan en büyük özelliği kastan değil yağdan yakmasıdır. 2 beden incelme sağlar. Gün içinde tok tutar. Vücudumuzun ihtiyaci olan 2 litre suyu ağız kuruluğu yaparak içmemizi sağlar. Ödem atıcı, ağrı kesici, adet söktürücü, hücre yenileyici ve cildi güzelleştirici özelliğe sahiptir. Kabızlık sorununuz varsa kabızlığa iyi gelir . Patentli belgeli ve faturalı bi üründür. %100 doğal ve katkı maddesi olmayan Tarım Bakanlığı onaylıdır . Hiçbir yan etkisi yoktur.
Ayrıca emziren anne olarak kendim kullanıyorum 🥳 Fakat bebeğinizin 3.ayını doldurmuş olması gerekiyor.
Lemonate lütfen lütfen bende istiyorum
terbiye_edilir vermiyir arkadasm ne hikmetse sadece telefon numarami veryim ordan soyliycm diye tutruyor