• Muhabbet
  • Zara ihracat fazlası çocuk giyim hakkında

• [silindi]

Merhabalar hanımlar..
Sürekli denk geliyorum satış yapanları ve gayet güzel de yapıyorlar ürünleri de güzel orjinal değil ama güzel temiz kıyafetler benim evimi yeni taşıdığım yerde komsularimin çocukları vs var bu işi yaparsam satış yapabileceğimi düşünüyorum onlara güvenerek başlamak değil niyetim dolap uygulaması vs de satmak çünkü gerçekten gecimsizlikten çok sıkıldım eşim inşaat da amele olarak çalışıyor günlüğü 500 ve haftalık 2.500 gibi birsey getiriyor 2 hafta parasi kira diğer iki haftanın parasi ile zar zor geciniyoruz diyeceğim ama onunla da geçinemiyoruz kızım 2 yaşında ne montu var ne ayakkabısı hava bugün çok güzeldi ama serindi de kızımı parka götürmek istedim kıyafeti yok şaka gibi belki inanmayacaksınız ama montu yoktu giydireyim diye heveslenip birsey almak istesem olmuyor heveslenemiyorum bile yani bir anneyim hic mi heveslenip bir kiyafet vs ihtiyaci olan birsey alamayacagim kiz bbegim bu arada nerde suslu kiz bebekleri gorsem hep icimde kizima karsi bir vicdan azabi cekiyorum ona guzel bir hayat veremedigim icin bugun oturdum 2 saat agladim esim oyle gorunce noldu dedi oda kendini ayri kotu hissetmesin diye baska birsey bahane ettim. Kendi ihtiyaçlarım ayrı ev ayrı eşime asla yuklenmemeye çalışıyorum lif yapıp satmaya çalışıyorum olmuyor ipler pahalı malzemeler pahalı bir life 80.90 TL para vermeyiz diyorlar şaka gibi ip en kalitesizi 30 TL neyse bende bir yerden en azından borç edeyim böyle bir işe başlayayım diyorum risk biraz ama denemede fayda var şimdi size sormak istediğim şu ürünleri nerden kimden alıyoruz ben hic bilmiyorum sadece zara ihracat fazlası çocuk giyim ürünleri satmak istiyorum ama nerde satılır toptan almak için bilgisi olan varsa lütfen ama lütfen yazabilir mi? 🫶🏻🫶🏻🫶🏻❤️❤️❤️❤️

[silindi] Annemin komşusunun kızı böyle satış yapıyor. Önce kendisine bir instagram sayfası açmış sayfayı büyütmeye başlamış reklam falan veriyordu sonrasında da bu kıyafetlerin satıldığı toptan yerler var. Birkaç bebek mağazasına gitmiş durumunu anlatmış oradan birisi ürünleri nereden bulabileceğini söylemiş zaten her şehirde vardır diye düşünüyorum neyse oradan ürünleri alıyor hem sayfasından satış yapıyor hem whatsappta aktif paylaşım yapıyor hem de çevresindeki herkese söylemiş o şekilde satış yapıyor kâr oranı nasıl bilmiyorum ama annem satışı güzel demişti. Gittiği yerlere de söylüyormuş market çalışanlarına söylüyormuş ya da eczaneye söylüyorum sağlık ocağındaki ebelere söylüyorum böyle böyle büyüdüm demişti bana. İlk zamanlar bırakmayı bile düşündüm ama emekle oluyor bu işler demişti. Sizde yapabilirsiniz.

• [silindi]

etoile Amin inşallah Çok teşekkür ederim

[silindi] canım ben öyle bir siteden alışveriş yapıyorum. Gelen ürünler çok güzel. Pamuk oluyor. İşi yapmadım bilmiyorum ama ürünler temiz , güzel olursa paketleme güzel olursa ve zamanında verirsen bence alırlar. Tabi reklam önemli. Reklamını iyi yapmalısın. Belki başladığında kazancın da olmaz ama ilerleyen zamanlarda illaki olacaktır. Başlarsan bize de bildir. ☺️

• [silindi]

belladonna Evet benim de çevremde bir iki kişi yapıyor ve çok güzel satışlar yapıyorlar ben de dolaptan da satarım işte çevreme de satarım hesapla açarım Instagram hesabı öyle öyle Emek vere vere bir şeyler elde ederim diye düşünüyorum inşallah

• [silindi]

Cicekliperde Çok teşekkür ederim Çok sağ olun emek veren her şey güzelleşir Ben emek vermek istiyorum zaten karşılığını alırsam Zamanla daha çok emek verir daha çok azimlenirim diye düşünüyorum yani paketlemeyi de güzel yaparım becerikliyimdir bu konularda �nşallah zamanla büyütürüm diye düşünüyorum

[silindi] tabi canım bunlar zamanla olacak şeyler. Birden olmaz. Bence hemen başla , planını yap. Güzel fotoğraflar çek mesela. Görsellik önemli. Allah yolunu açık etsin.

• [silindi]

Cicekliperde Amin amin Allah razı olsun
              Belki burdan da satış yaparım bir sürü anne var destek olacaklarını düşünüyorum 🥰

[silindi] yani başka siteden alıyorum kampanyaları güzel diye. Sizi tercih ederim öyle bir durum olursa destek amaçlı. Ama sanırım reklam yasak burada .

[silindi] Pes etmediğiniz, sabırlı olduğunuz sürece ilerlersiniz diye düşünüyorum. Her işin başı emek ve sabır.. İnşallah çok güzel bir şekilde ilerler ek gelir kapınız olur. Kızınızın şansına açık olsun işleriniz 🙏🏻

[silindi] birde tanıdığım abla paketlerin içerisine minik minik hediyeler koyuyormuş onunda etkisi olduğunu düşünüyorum alan kişiler güzel dönüş yapıyor demişti ince bir düşünce netice de aklınızda bulunsun :)

• [silindi]

belladonna Amin inşallah Allah razı olsun İnşallah istediğim gibi ilerleyebilirim

• [silindi]

belladonna Benim de aklımda vardı o hani ben de mesela internetten yeri geldiğinde alışveriş yaptığında yanında güzel bir hediye geldi mutlu oluyorum yorumum 4 ise 5 oluyor mesela sabahtan akşama kadar Evde boş oturuyorum içerikte üretebilirim farklı şeyler daha da yapabilirim bu süsleme işlerinde işte devam ettirebilirsem aklımda güzel şeyler var

[silindi] o kdr haklısın ki benimde eşim yaz bitiminde işten çıkartıldı evden bişeyler yapmaya çalışıyor evimiz kira kızım 10 aylık ve sizin dediğiniz gibi montu bile yok. Benim bebekliklerimi giyiyor diyebilirim. Kendi kıyafetlerimi uygulamada satıp ona yine ikinci el almaya çalışıyorum üzülüyorum ama elimden gelen şuan bu. Eşimle e ticaret yapmayı düşünüyoruz onun için toptancı arayışındayız şunu söyleyebilirim eşimin bi tanıdığı var telefon kabı satıyor trendyolllda ve aylık 30-40 bin geliri varmış. Toptancıdan 5-10 tl gibi komik bi rakama alıp 80-90 a satıyor. İlk tek başına başlamış yetiştiremeyince 5 kişi olmuşlar. Satacağın ürüne iyi karar vermelisin

[silindi] telegramda stoksuz satış sayfaları var canım oraya bak istersen risksiz dediğin zara ihracat fazlası ürünler var

Askokuskom ben kendim denedim gördüm dolandırıcımı değiller mi diye yazarsanız görürsünüz bir sürü çıkıyor bilmediğim bir şeyi önermem 🙂