[silindi]
Merhabalar hanımlar..
Sürekli denk geliyorum satış yapanları ve gayet güzel de yapıyorlar ürünleri de güzel orjinal değil ama güzel temiz kıyafetler benim evimi yeni taşıdığım yerde komsularimin çocukları vs var bu işi yaparsam satış yapabileceğimi düşünüyorum onlara güvenerek başlamak değil niyetim dolap uygulaması vs de satmak çünkü gerçekten gecimsizlikten çok sıkıldım eşim inşaat da amele olarak çalışıyor günlüğü 500 ve haftalık 2.500 gibi birsey getiriyor 2 hafta parasi kira diğer iki haftanın parasi ile zar zor geciniyoruz diyeceğim ama onunla da geçinemiyoruz kızım 2 yaşında ne montu var ne ayakkabısı hava bugün çok güzeldi ama serindi de kızımı parka götürmek istedim kıyafeti yok şaka gibi belki inanmayacaksınız ama montu yoktu giydireyim diye heveslenip birsey almak istesem olmuyor heveslenemiyorum bile yani bir anneyim hic mi heveslenip bir kiyafet vs ihtiyaci olan birsey alamayacagim kiz bbegim bu arada nerde suslu kiz bebekleri gorsem hep icimde kizima karsi bir vicdan azabi cekiyorum ona guzel bir hayat veremedigim icin bugun oturdum 2 saat agladim esim oyle gorunce noldu dedi oda kendini ayri kotu hissetmesin diye baska birsey bahane ettim. Kendi ihtiyaçlarım ayrı ev ayrı eşime asla yuklenmemeye çalışıyorum lif yapıp satmaya çalışıyorum olmuyor ipler pahalı malzemeler pahalı bir life 80.90 TL para vermeyiz diyorlar şaka gibi ip en kalitesizi 30 TL neyse bende bir yerden en azından borç edeyim böyle bir işe başlayayım diyorum risk biraz ama denemede fayda var şimdi size sormak istediğim şu ürünleri nerden kimden alıyoruz ben hic bilmiyorum sadece zara ihracat fazlası çocuk giyim ürünleri satmak istiyorum ama nerde satılır toptan almak için bilgisi olan varsa lütfen ama lütfen yazabilir mi? 🫶🏻🫶🏻🫶🏻❤️❤️❤️❤️