• Muhabbet
  • Zara ihracat fazlası çocuk giyim hakkında

Askokuskom https://t.me/+zkcSfEaF9EFlZmM0
Onları denemek için satış yapmış gibi yaptım ücretini gönderdim onlara sonra iptal edildi dedim sipariş paramı hemen geri attılar kadına dedim teşekkür ederim dolandırıcı olmadığınız için 😂 Estağfirullah olur mu öyle şey dedi

Askokuskom Yani mesela ürünü dolap ya da gardrops uygulamasına yüklüyorsun satıldığı zaman Ürünün ücretini onlara atıyorsun Senin paran zaten uygulamada kalıyor üstüne biraz kâr koyarak kârınla beraber paranı alıyorsun Sen sadece sipariş alıyorsun onlar oradan kargolayıp gönderiyor sen onlara kargo kodunu atıyorsun öyle

Askokuskom Sen ürünü almıyorsun onlar oraya ürünün fotoğraflarını atıyorlar bedenlerini atıyorlar onlardan alacağın fiyatı yazıyorlar sen onun fotoğrafını çekip uygulamayı atıp üstüne biraz kar koyup satıyorsun

Askokuskom ‼️‼️AÇIKLAMA‼️‼️

Öncelikle hepiniz hosgeldiniz,

Kanalda ürünlerin Bayi fiyati var örnek veriyorum 50 lira

Altlarına kimi zaman Minimum satış fiyatını ya da satmaniz gereken fiyati yazıyorum.ama bu tamamen size kalmış.

Ürünleri galeriye kaydet diyerek DOLAP, INSTAGRAM, GARDOPS ve Benzeri uygulamalara yukleyebilirsiniz

Dilerseniz urunu 100 e koyar kargo ucretsiz yaparsanız Dilerseniz 70 a koyar kargo alıcı ya ait dersiniz.

Sonra satış olduğunda eğer urun uygulamadan satılmış ise

Uygulamadan kargo kodu ve bana Bayi fiyatında yazan rakamı havale edip dekont atıyorsunuz

Ürününüz kargoya veriliyor

Siparis gelince bize ücreti ve kargo kodunu veriyorsunuz

Bizde gönderiyoruz

Uygulamadan satılmış ise Ürün ulaşınca da zaten müşteri tarafından ücreti sizin uygulamanıza yatıyor,

Diyelim ki elden satış yaptınız yani instagram, wp ve ya arkadaşa yani kod yok o zaman da ½ parça için yurtici anlaşmamız 75 lira , ptt 65 lira

Bu kargo ücretini müşteriniz teslim anında ödeyebilir ( diyelim ki almadı geri döndü kargo bedelini düşerek kalan ücretini tarafınıza iade edilir)

DEĞİŞİM NASIL OLUR

GIDIS GELIS KARGOSU MUSTERIYE AIT OLARAK VARDIR.

IADE VAR MI?
      ÜRÜNLER KONTROL EDILEREK GÖNDERİLİYOR BEDEN,BEGENMEDIM,İSTEMİYORUM GİBİ NEDENLERLE IADE EDILIRSE ÜRÜN SİZE GELIR BIR SONRAKI KANALDAN ILK SATISTA BAYI ÜCRETİNİ SIZE ÖDERİZ SIZ KARGOLARSINIZ.

GRUPTAKI HERKES SATIŞ YAPABİLİR, SİPARİŞİ OLAN @bilgendb YAZABİLİR.

Herkese kolay gelsin bol satışlar.

Askokuskom orada kanallar var stoksuz satış kanalları gözüne kestirdiğine bak bu çocuk kıyafeti sayfasıda orada var bulabilirsin orda sonra kanala katılırsın takip edersin ürünleri bedenleri

[silindi] arkdasımın evinin orda var ürünler harika ve süper. toptan satıyorlar .. yazın zara tişörtü 20 tl ye aldm. zara pantln 100 tlydi etiketi olan ürünler zaten zara’dan farklı yokki çok kaliteli. adresi bulup atayım sana