Rouge Etipetito yorum sayılarına göre naime hanımlar belirliyorlar ama bazen gözden kacıyor söyleyince bakıyorlar
etoile Afrodit yaşını bilmiyorum kimliguni askere gidince çıkarmışlar. Kimlik yaşı ortaokul diplamasindan küçük 😂😂
Etipetito etoile seni senii sayı çoğalsın diye dimi😂😂 Ay ben nr yapsam bana daha çok var rondom mu atsam heryere😂😂
etoile Etipetito zaten kolay kolay yalan söylemem🤗p yani mantigima ters bir şey yapıyorsam arkasında durmalıyım mantığı var bende. Eşimde çok kızıyor. Biraz yalan söyle diyo çünkü günlük hayatta zora dusuruyir beni. Eşim politik olmamı istiyor 😜😂
Etipetito etoile Eşini boşver😂😂sen doğru yoldan şaşma bide yalandan hiç haz etmem hele yalancı insandan hiç hiç 🤨🤗
etoile Etipetito benim için farketmez ya insan yalan söylerse kendine beni hiç bağlamaz. Yani ben bir insanla geçirdiğim vakite bakarım😎
etoile Etipetito ne kadar etkileyebilir ya 😎 mesela senin bir kisiligin var değil mi çevren senin notunu vermiştir. Birinin demesi e göre yön almaz. Alan varsa da kendi bilir.
etoile Etipetito bak şimdi kına gecemde eltim eşime benle ilgili doğru olmayan bir şey söylemiş. Kaynanamada gorumcelerimede. Şimdi eşim inanmamış bana sordu yok dedim böyle bir şey yok. Kaynanama devamı az sonraaaa 😂😂😂
etoile Etipetito kaynanam inanmış ama bana bir şey demedi eltimin yalanı olduğunu biliyor ama eşime söylemiş. Eşimde asla söylemez böyle bir şey demiş. Eşim sordu yok dedim. Ama gerisi beni ilgilendirmez herkes istediğine inanabikir. Ben takilmiyorum