melebek nasıl severim var ya 🤌
Akşam Menüsü
belladonna süper sevindim canım afiyet olsun 🥰
Ben de 🥲
Ahahhahahah şifa olsun kuşum
belladonna Ben de eşime ne zaman kelle mumbar fln yapsam kendime ve çocuklara başka bişey yaparim ay aynı yemekleri yememek çok yorucu oluyor 😄
Etipetito ayyy kız senin şeyler çok yorucu kelle mumbar sen çok beceriklisin belli 😁 aşırı kötü bir durum ya en pratik yemek aslında ama artık bana çok yorucu geliyo
melebek teşekkür ederim canım benim 😚
Rouge teşekkür ederim Ardle’m ♥️
belladonna çok güzel olur hiç şüphen olmasın, hele ki kasap köfteyi iyi yapmışsa daha da lezzetli olur, ben sürekli yapıyorum, sosa varsa kekikte koy ve sosa biraz da köfteleri kızarttıgın yağından ekle
ayipolmasinama ayyyy bunu yazman çok iyi oldu sosa yağ koymuyordum normalde o yağdan da koyayım direk fırına artık kasapta sürekli alışveriş yaptığımız bir kasap ama inşallah her zamanki gibidir bir aksilik yaşamam 😁
belladonna Teşekkür ederim canım Yani çok şükür yemek olarak elimden geleni yaparim yapamadıklarım da var tabi 😁Eşim çok sevdiği için zorlansamda yapıyorum ya yesin istiyorum canım aşkım kocam bitanem herşeyim hajskaj😂😂
Etipetito ahahahah yemediğin bir şeyi yapabilmek büyük başarı bence kiii saydıklarının da maşallahı var
belladonna kocama Baba evindeyken anneme doğraması için kırmızı eti bile tutamayan ben gelmiş elin adamına kelle mumbar yapıyorum diyorum😁
belladonna bu akşam yemeğinden kendimi çok mesul tutuyorum, yiyip hemen haber ver kuzum ☺️
melebek en sevdiğim 😂
Etipetito yapmam valla istediği yerini büzgün 😂😂 Allahtan yemek seçmez de yapmadğm şeyleri bilir istemez hiç 😂
belladonna kesinlikle çaya gelebilirler ben çağırırsam 😂
TombulHatun Kız senin bu cevapların öldürecek beni istediği yeri büzsün haha😂😂😂
Ben alıştırdım artık yapcam mecbur 😂
Etipetito ahaha ben başta alıştırmadm kendi sevmediğim yemeği yapamam kişi başı farklı yemek mi yapayım işten gelip akşam totomu yere koymadan ertesi günün yemeğini yapıyorm öpsün başına koysun 😂
TombulHatun Ben hatayı başında yapmışım desene 😀Kız sen çalışıyosun yapma zaten