belladonna Afiyet olsun caanım
Akşam Menüsü
Akşam kahvaltısı der, susarım 😂
TombulHatun Aaaa 😂
Ben kıyamıyom kız yapmam diyince dudişleri fln büzülüyo dayanamıyorum ☹😂
htcaydnn Yok yok yapmadim.yemiyorum üşendim yapmadım 😂
etoile aldım hemen attım fırına 😊
Esmerkiz yedim ama hiç yapmadım hamur işi yaparım ama uzun bir vakit olmalı yayıla yayıla yapmalıyım 😁
ayipolmasinama şu an patatesler bir tarafta köfte bir tarafta kızarıyor sosunu da hazırladım inşallah güzel olur
Etipetito bende çok seviyorum ama maalesef ona hep ayrı yapmak zorunda kalıyorum 😁
Bosaniyorum makinam var sürekli de yapıyorum aslında şimdi araya da sığdırabilirim hemen
melebek benimde yarının menüsü belli oldu canım çekti sayende 😁😁
TombulHatun zaten çalışanın hele ki birde küçük bebeği olanın evine hafta içi misafir gelmesin 😁
Rouge bende aynen böyle oldum işte Ardleciğim elim ayağım titremeye başladı 😁 ama sağolsun kızlar destek oldu çıkardım ortaya bir şeyler 🥂
Artemis_ offff bende bayılırım da eşim yiyemiyor ya Türkiye de tavuk alerjisi olan adam geldi beni buldu
melebek nasıl severim var ya 🤌
belladonna süper sevindim canım afiyet olsun 🥰
Ben de 🥲
Ahahhahahah şifa olsun kuşum
belladonna Ben de eşime ne zaman kelle mumbar fln yapsam kendime ve çocuklara başka bişey yaparim ay aynı yemekleri yememek çok yorucu oluyor 😄
Etipetito ayyy kız senin şeyler çok yorucu kelle mumbar sen çok beceriklisin belli 😁 aşırı kötü bir durum ya en pratik yemek aslında ama artık bana çok yorucu geliyo