- Düzenlendi
Bsrkaya canım ben yprumlarında onu suçlamadım ki Dedim ki seni böyle gösterecekler malesef günlük yaşam böyleee eltisiyle mecbur görüşecek kayanna görğmce büyükkk bir sorun olmadıkça mecbur görüşecek en azından bunu başka dille diyebilirdi diyorum burda yazmaya kalksam uzuuuun uzuun demek istedigimi anlatacam ama çok uzun olur yoksa eniştesi görüştürmemezlik de yapamaz zaten ama huzur vermez haa bugün kardeşinle miiii görüştün belli oldu suratının sebebiiii ( başka bişeye bozulmuş olsa bile kadın ) yine mi doldurdu gördük geçen gün diye bir girecek olaya çünkü malesef etrafımızda Şunu yapıyorlar Eeee abi eee oglum ne var dügünden konuştuysak kadındır konuşur geçer senin başdınızın da bunu orda söyleme amacı neydi Ara bozmaktan başka bişey degil işte diye bir girecekler olaya ben bu tarz şeylerden bahsediyorum yoksa defalarca arkadaşa sen haklısın zaten ama haklı olmamız bunları yaşamayacagımız anlamına gelmiyor valla egitimli insanda olsa karşmızdakiler kültürlüde olsa pratikte herşeeeey başkalaşıyor bak Kıskançlık varsa tüm egitimin önüne geçer eger fesatlık Kötü niyet varsa tüm kültürlü olmanın önüne geçer ama orta da bir gerçek var ki Bir insan kocasıyla evlendigi zaman Ailesiylede evleniyor yani Öyle her dogru her yerde söylenmiyor seni kötü yapıyorlar herkeste kimin ne oldugunu bildigi halde susuyor geçiyor eee ozaman ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen oluyor . Ama ablası zatrn onların ne oldugunu gayet iyi tahmin ediyordur da işte gelene git denmez buyur edene icap edilir kafasındadır oda zamanla gçrdükçe mesafe koyacaktır ama sorun şu ki Ablası kendi gördügğ yada işittigi bi olaydan ötürü mesafe koydugu zaman herşey başka olabilir Birinin ilettigi bir lafla Mesafe koyarsa herşey başka yöne evrilir demek istedigim bu yoksa inan bizlerde Hayatımızda kötü niyetli fesat insan istemeyiz vurur kapıyı çekeriz ama malesef