belladonna melebek ben bu ara @Etipetito yu çok merak ediyorum 😁 bana çok güven vermiyor kendisi ahhaahahahahhahhajaaj
melebek 2minnosannesi @bitterdelisi24 ay, onu ben de merak ediyorum. Bazen femme fatale enerjisi alıyorum ondan, hoşuma gidiyor 🥰
htcaydnn 2minnosannesi hangi açıdan merak edildim ki🤣bende merak ettim bak şmdi 🙈son 2 haftadır çok aktif kullanıyorum öncesi yorum bile yapmıyordum 😄🤭
melebek Bsrkaya Ya ne güzel, herkes farklı farklı kişileri merak ediyor. Bu sayede bir sürü kullanıcıyı öğrenmiş olacağız 🥳
Bsrkaya melebek Kız birçok kullanıcı var burda hepsini öğrenmek çok zorr 😅 ben hele hiç dikkatli değilimdir o konuda sadece özel de konuştuklarım çok ayrı benim için 🌹
superisi_ melebek Sadece @aykirikadin ı merak ediyorum. Kafa yapısı cok farklı gibi geliyor bana. Farklı insanlar hep dikkatimi çekmiştir. Cok aktif değil sonra girip herkese yorum yapıp çıkıyor. Böyle bile herkesin dikkatini çekiyor. Kısa ve net yazıyor. Çok merak ediyorum 🥰
melebek superisi_ Ben galiba herkesi merak ediyomuşum ya 😂 evet, @aykirikadin çok başka bi dünyadan. Arada gelip bilgilendirip mutlu edip gidiyor 💝
belladonna superisi_ ay bende @aykirikadin ı çok merak ediyorum çok ilgimi çekiyor ve aşırı net bir kadın