Medusa HurremSultan Sen de nahiflik yok😂😂 Kalbin güzel ama saf bir havan var. İnsanlara çabuk kanıyor, güveniyor gibisin.
belladonna etoile o an çok sinirlendim sildim konuşmayı İnan hiç hatırlamıyorum ama aşırı sinir oldum zaten silmesem destan yazacaktım ona
melebek etoile @Medusa Ya öyle özelden filan atmadı @HurremSultan, öyle ortalığa 😂 ben atınca gazlamış oldum onu. Çok güzel ama 🥰
HurremSultan belladonna noluyo ya heo bi kaos var peridede yetişemiyorum bana da söyle özelden nolur dkdkdk
belladonna HurremSultan kız konuşmayı sildim ya nicki de değişik bir şeydi zaten saçma sapan alfabeydi bu ara fazla göze batmaya başladım sanırım 😁
belladonna HurremSultan aşkım vallahi aramıyorum ya Naime hanım da düzeltmedi sitemsel bir hata var dedi o hata da beni buldu herhalde yoksa bana atanlara bende atmayı çok istiyorum ama olmuyor
HurremSultan Medusa şaka kız ama bende şey var aşırı unutuyorum ya hiç aklımda kalmıyor çoğu kullanıcının adını bilmiyorum unutuyorum😂😂
HurremSultan Medusa dkdkd yok valla naif değilim🙈 ama sohbetim çok iyidir zaman çok hızlı akar benimle🥰
HurremSultan Medusa valla ben ezelden beri isim hafızası olmayan biriyim birde çoğu profil koymuyor daha da zorlanıyorum. Sizi unutmuyorum çünkü resim var digerleri heo no name xgskbxjdn