Emzirmeyle alakalı bi şey yazmıştım, abdestle ilgili 😂 sen de h.g demiştin. Okula yeni kayıt yaptıran öğrenciye ablalık etmiştin 🤪 senin yerin başka Hürrem hayat dolu buluyorum seni, bu ilk değil, daha önce de övmüştüm 🥰
En Merak Ettiğiniz Kullanıcı Kim? 🤓
melebek yaaa utanıyorum heee böyle şeylere ne yazacağımı kestiremiyorummm🤭🤭🤭🥰 ama iyiki gelmissinnn birde profil kousan seni unutmam daha🤭🤭🤭
Ahahhahahah bi gün profil koydum ve ifşalandığım gün oldu. Gerçi beni patlatan kişi de geçen özelden yazdı yanlışlıkla olduğunu ve üzgün olduğunu. Yine fotoğraf koyayım da başkası patlatsın 😂
Yok yok o da bulamamıştı, hangi kanalda çalıştığımı söylemiştim ona. O da o profil resmini görünce yorum yaptığım posta yazmıştı “profil resminden yola çıkıp şu şu kanaldaki melebek’i bulacağım” diye. Ben de koştur koştur @Rouge’ciğime yazdım, o da hemencecik sildi yorumu ama okumamış. Canım benim 💝
belladonna gördügü zaman halleder niye utanasın hangi telefonla giriyorsun
Yok tutmadı, başka birini atmıştı. Attığı kişiyi tanıyorum, kız bekar. Yanlış anlaşılma olmasın da kızın kulağına gitmesin diye kırk takla atmıştım. Valla çalışma hayatına döndüğüm gün buralara vakit ayıramam. Gitmeden ifşalarım kendimi, bu kadar insanın merakını gidererek sevap kazanırım, sonra da sildiririm hesabımı 😂
melebek Evet ama kisacik konusmusuz. Benim bi donemim oluyo uzaktan seviyorum sevdiklerimi konusasim arayasim gelmiyo o donemime denk gelmis. Yoksa o posta neler yazardim. Sana hissiyatimi hatirliyorum cunku cok sicak gelmiştin bana.
melebek sildirme be arada bi selam verirsin
Ay, senin gibi birine sıcak geldiysem ne mutlu bana 🫶🏻
- Düzenlendi
Düşün, sağ tarafta merakın, sol tarafta selamım… tercihini yap
Nietzsche gahsjs sen asla buraya fotograf atmazsin zaten benden ziyade 😂 o yuzden hep hayallerde kalicaksin 😂
melebek ❤️❤️❤️🥲
melebek ne zaman ise giriyosun tahmini diyomusum dkdmdmdm