Sokaklambasi melebek Evet ama kisacik konusmusuz. Benim bi donemim oluyo uzaktan seviyorum sevdiklerimi konusasim arayasim gelmiyo o donemime denk gelmis. Yoksa o posta neler yazardim. Sana hissiyatimi hatirliyorum cunku cok sicak gelmiştin bana.
Sokaklambasi melebek soyle yapsak. Alenen herkese atma da, en güvendiklerine at. Nasil fikir? Mantiksizsa cevap verme bdndndmdm
Sokaklambasi Nietzsche gahsjs sen asla buraya fotograf atmazsin zaten benden ziyade 😂 o yuzden hep hayallerde kalicaksin 😂
melebek Sokaklambasi Ahahahhahaha nisan sonu, mayıs başı. Kocam zengin olursa hiç. Ama kocam zengin olur mu, yok. 1 mayıs diyelim.
melebek etoile Ahahahhahahhah siz bulursanız yazdıklarımın derhal meta olmaktan çıkarılması lazım. Artık Naime Yılmaz’a mı, Ardle’ye mi, Nietzsche’ye mi ağlarım… seçerim o güne kadar
Sokaklambasi etoile Siiri nerden biliyosun diye sorma (bi arkadasimin kocasi ona yazmis. hem de hatira defteri sayfasina)
melebek etoile Ahahhahahahahhahahha müdüre de laf söylemişim bi yorumumda. İfşalanırsam fena sıçtım. Eşim diyo ki “benim güvenlik açığım sensin. Her şeyi konuşuyorsun” ne kadar haklı biri 😌