melebek Sokaklambasi Ahahahhahah evet valla kızıyor, ne bu sosyal medya aşkı diyor. Bir mühendisin bu kadar sosyal mesya karşıtı olması mantıksız gelse de seviyorum böyle huylarını. Sosyal medya kullanmayan koca çekiciliği 🤤
HurremSultan melebek yaa ben kaçırıyorum çok olay var burda birde ayriyeten gündemi de takip etmeye çalışıyorum hem orası hem burası bendeki de beyin ya Einstein miyim ben😂😂😂
melebek HurremSultan Küçükken hayalimdi, okutmadılar. Babama gazete alıyordum, o gün bugündür muhabir derler
Sokaklambasi HurremSultan biz de bilmiyoruz soylemiyo kim oldugunu en son ya muge anli cikicak ya yalcin cakir
melebek HurremSultan Ahahahhahah zaten demin su perisinin postunda gördüm. Trip atan kız sana ismini söylemiş ama ona da dikkat etmemişsin. He he deyip geçiştiriyorsun bizi 😂
melebek HurremSultan Ahahahhahahahah kocam da kocam diye alnıma yazıyormuşum. Sen varken bize düşmez Hürrem’im
melebek Sokaklambasi Ahahahhahahahhahahahshhshsh yalçın çakır postum da var, meslek büyüğümdür çok severim