etoile Afrodit sen biliyirsun o zaman ordanda tanıyorsun. Ordan ben niye kimseyi tanımıyorum diye soracam ama orda hiç aktif degilim
Elisam2022 HurremSultan Valla sırf bu yüzden kullanıcı adımı değiştirdim kidste yoksa ifsalanmistik dgdj
etoile Cicekliperde postu okumadım sadece duydum. Hatta o kadar çok duydum ki. Gorumcemi kaynanami birini ekmekle dovmus
fatima19 melebek @HurremSultan nı merak ediyorum uzun zamandır burdayım yeni kayıt olsamda hemem hemen bir çok postu okudum ve kendisini tanımasamda bana çok yakın hissediyorum nerak ediyorum o yuzden 🙂
Burnumageliyoduslkmsn @MedavikPastam @HurremSultan @Etipetito @belladonna @nurtrhnx @Medusa @TombulHatun @Cicikiz @Bsrkaya @offended_lady @bitterdelisi24 @etoile @Yasak_elma @She_angel @bukii27 @Sokaklambasi @bulbulyuvasi @htcaydnn @Cicekliperde @superisi_ @melebek
Etipetito Burnumageliyoduslkmsn Bende seni merak ediyorum aslında ama artık fotolaşmaya korkuyor insan
belladonna Burnumageliyoduslkmsn aşkım bende seni merak ediyorum hatta çoğu kişiyi merak ediyorum ama uygulama merak etmeme izin vermiyor 😁