blackhoney HurremSultan ya resim yükleye giriyorum. Mutlu mesaj falan bişey çıkıyo. Neyse orda fotoğraf yükle butonuna tıklıyorum. Ekle diyor. E ben ekle dersem nerde paylaşcak fotoğrafı. sana yolladığımı nerden bilicem. Direkt anasayfaya yüklemesin 😂 kafam karıştı
HurremSultan blackhoney yok yukliyceksin sonra aşağıda bağlantı var onu kopyala benimle özel tatisma aç oraya baklantiyi yapıştır.
blackhoney HurremSultan resmî ekle diyo ekledim. Bağlantı çıkmadı. Yükleye mi basmam lazım. Yükleye basarsam nereye yüklencek bu
HurremSultan blackhoney siteye yüklüyorsunuz oradan kopyala bağlantıyı konuşmaya yapıştır. Kız ne korktun he😂😂😂
blackhoney Sahra5 ayy ay geldin mii, kız gözüm seni aradı valla. Ama tahmin ettim. Hamileydin en son. Dedim doğurmuştur, bebesi yoruyodur herhalde. Hoşgeldin canım 🤗🥰
Elisam2022 Sahra5 Kiz seni görünüş olarak merak ediyorum bakımlı olduğun için, 2.bebeden sonra da aynı misin 😀
Sahra5 blackhoney ayy beni özleyünler varmışşş en son @etoile ya cevap yazacaktım o da senin gibi yazmıştı kuzum benim geri de dönemedim ikinci çocuk çok zor anam
blackhoney Sahra5 Allah kolaylık versin yavrum. Evet zor ama bi o kadar da güzel. 🥰 vakit buldukça gel fazla özletme kendini 🤗😘