blackhoney Sahra5 Allah kolaylık versin yavrum. Evet zor ama bi o kadar da güzel. 🥰 vakit buldukça gel fazla özletme kendini 🤗😘
Sahra5 blackhoney ay in şa Allah tek sorun uygulamaya artık vpn lazım girmek için Birsürü reklamalar çıkıyııooo
Elisam2022 Sahra5 Kiz seni görünüş olarak merak ediyorum bakımlı olduğun için, 2.bebeden sonra da aynı misin 😀
Sahra5 Elisam2022 baklma az zaman ayıra biliyorum (( o beni çok üzüyo ama birazcık büyüsün bence düzelir ya sadece çok ağlıyo ve onu öylece bırakamıyorum haliyle ama iki arada bi derede heçmen makyaj yapıyorum hafiften😂😂 parfümsüz zaten geberirim
Sahra5 Elisam2022 yarın ilk frastta tırnaklarımı yapıcam gecen gece saat 2 de yaptım düşün ama yaptım 🤣🤣
Sahra5 Elisam2022 yarın ilk frastta tırnaklarımı yapıcam gecen gece saat 2 de yaptım düşün ama yaptım 🤣🤣
Sahra5 blackhoney ha ben russtadayım kuzum burda insta falan hep kapalı ülke yasağı yani russyaya ait olmayan sitelere uygulamalara gire bilmem için vpn lazım
Sahra5 Elisam2022 uyamıyorum ya bi garip oldum gece saat 2-3 arası uyo bebiş ama o uyusa da benim uyku yok