melebek etoile Ya bi ara ben de çikolata delisiydim, ne oldu da artık aklıma gelmiyor. Şu an bunu düşünüyorum 🤓
belladonna etoile yok canım onu ben vereceğim az kaldı 😁 geçenlerde buradan birisi bana öyle yazmıştı o beklesin beni 😁
Nietzsche melebek çünkü insanın damak tadı ve sevdiği şeyler belirli senelerde değişir ,büyümenden kaynaklıdır 😂
etoile Etipetito bebistwn önce hafızam daha iyiydi De. Şimdilik bununla idare ediyorum. Aaaa hafızamı ovdum. İnşallah hafizamin fotosunu istemezsiniz @ayipolmasinama 😂😂😂
melebek etoile Ya ben de eskiden hafızamla övünürdüm, şimdi çorabımı nerede çıkardığımı hatırlamıyorum 😭
belladonna HurremSultan Hürrem ya ahahahahah senden sonra bende güvenmemeye başladım @Etipetito ya 😁😁😁
belladonna etoile bunu diyen başkasıydı hatta profiline baktım 76 tane açıklama yapmış 😁 ama bana da sinir olmuş ahahahahah sürekli giren ama aktif olmayan birisi 2 tane de postu vardı sadece
Medusa melebek Ben @superisi_ ni merak ediyorumm. Bana çok nahif biriymiş gibi geliyor, yorumları da öyle. Hatta bi ablam var, onun enerjisini alıyorum kendisinden. Aurası beyazdır kesin. Belki o yüzden merak ediyor olabilirimm
melebek Nietzsche Küçükken her istediğimiz alınmazdı, şimdi her istediğini alabilecek yaştasındır ama canın istemiyor… hüzünçlü 🥲😅