belladonna melebek benimde bir sürü yakaladığım şey var ama dile getirmiyorum 😁 bazen yazmak aşırı uğraştırıcı oluyor ahahah keşke ses kaydı atabilsem 😁
melebek belladonna Kiminizin şimdi ekşi’de de kullanıcı adı vardır, yazıyormuşsunuz beni oraya “bu kız var ya bu kız ohoo” 😂
Nietzsche melebek mesleğime uygun bir nick seçtim 😂 Ama her görüşünü savunmasamda adamcağızı severim. Bu hayatın anlamı yok diyor daha ne desin 😂
etoile Gizemli olma gibi bir çabam yok da🙃 işte kapmissiniz biseyler bu nasıl gizem belladonna melebek @Etipetito @1eylul @superisi_ Yalnız @Sokaklambasi radarına girememisim bak üzüldüm 😂
belladonna melebek zaten bir oradan eksik kaldım oraya da el atacağım bu ara aklıma gelip duruyor 😁 buradan oraya naklen yayın yapacağım ahahah
Sokaklambasi etoile seni yine sadece ben merak etmemisim beni kimse merak etmemis bi de burdan dusun😂
Nietzsche melebek şu saatte bunu kaldıramam ,bebeğimin duşunu aldırdım en az 2 saat uyusun diye kapanış duamı yapıp yatacağım ,sabah izlerim tşk 😂
Sokaklambasi melebek ya bu benim videom djdkkdkdksmdms bunu o kadar cok soyluyorum ki benim oglan(3) gecen gun durup dururken dunya bostur lo dedi djdkbdjd
etoile Etipetito bebistwn önce hafızam daha iyiydi De. Şimdilik bununla idare ediyorum. Aaaa hafızamı ovdum. İnşallah hafizamin fotosunu istemezsiniz @ayipolmasinama 😂😂😂