Sevgilimden ayrilmak uzereyim aramız aşırı şekilde kötü ve yumurtlama zamanımın 2 ci ve 4 cü günlerinde korunmadan birlikde olmuştuk sanirim hamileyim reglim 3 gündürde gecikdi garip şekilde bulantım var

Venera en az 1 hafta ila 10 gün gecikmesi cok normal ama yine de bi test yapmani öneririm yada bi uzmana görünmeni

Caciii her ihtimali deneyecegim tesekkur ederim 🥺

Alonee birkac gun daha gecsin bakalim kan testi yapacagim kesin sonuc icin umarim degilimdir hele ki bukadar sogukken aramiz

Venera allah korusun umarım hamie değilsindir ama hamileysen eğer ne yapıcaksın canım

Lalderiin bilmiyorum daha bekliyorum olma ihtimali giderek cogaliyor eger oyle olursa ona demem gerekirmi yoksa yokmu bilmiyorum

Venera bence söyle tabii ki bilmesi gerekir tek başına olmuyor bu işler neticede

Lalderiin soyluyecegim eger bebek varsa yoksa bosuna konusmus olmuyayim bugun u chek yapdim tek cizgi birsey yok gosteriyor cokda erken belli olmaz simdilik bekleyecem

Venera bence test yap benim adet 3 gün gecikmişti testte çıktı hemen silikte olsa görünüyor öyle bişe varsa seninki de belli olur bence

Venera nikâh varmı la? Saçmalığa gel günaha gir ilişki yap din imanı düşünme ama kuyruğun sıkışınca inşallah maşallah dersiniz ne diyim yapmadan önce düşüneydin igrnecsiniz