Venera Sevgilimden ayrilmak uzereyim aramız aşırı şekilde kötü ve yumurtlama zamanımın 2 ci ve 4 cü günlerinde korunmadan birlikde olmuştuk sanirim hamileyim reglim 3 gündürde gecikdi garip şekilde bulantım var
Caciii Venera en az 1 hafta ila 10 gün gecikmesi cok normal ama yine de bi test yapmani öneririm yada bi uzmana görünmeni
Mehmetereninannesi Venera yanlış anlamazsan bse sorcam sevgilinle birlikte olurken korkmuyor musun gerçekten meraktan soruyorum
Venera Alonee birkac gun daha gecsin bakalim kan testi yapacagim kesin sonuc icin umarim degilimdir hele ki bukadar sogukken aramiz
Venera Lalderiin bilmiyorum daha bekliyorum olma ihtimali giderek cogaliyor eger oyle olursa ona demem gerekirmi yoksa yokmu bilmiyorum
Venera Lalderiin soyluyecegim eger bebek varsa yoksa bosuna konusmus olmuyayim bugun u chek yapdim tek cizgi birsey yok gosteriyor cokda erken belli olmaz simdilik bekleyecem
Venera Zeeynep fikir sordum sadece tecrubeli insanlardan olursamda sorumluligunu alirim nedir sizi boyle kinlendiren?
Mlk222 Zeeynep sanane lan sanane sen sanamı kaldı anası babası senmisin sanane gerizekalı cahill sanaaneeee bende kocamla düğünüme bir ay kala birlikte oldum sonrada hamile kalmışım meğer mis gibide dogurdum ne anama ne babama sordum siz allahmısınız lan sizeneeee sizeneee
dskran Venera bence test yap benim adet 3 gün gecikmişti testte çıktı hemen silikte olsa görünüyor öyle bişe varsa seninki de belli olur bence
Gelbilibili Venera nikâh varmı la? Saçmalığa gel günaha gir ilişki yap din imanı düşünme ama kuyruğun sıkışınca inşallah maşallah dersiniz ne diyim yapmadan önce düşüneydin igrnecsiniz
Venera Gelbilibili la ? Pardon ama ahlak bekciliginizi kendi cevrenizde yapsaniz nasil olur ? Hersey kagit parcasiyla temizlenecek olsaydi ortalikda ruhu o.. olanlar puri pak gezerdi ☺️ Saygilar