AntisosyalMam Lalderiin senin annen olduğu kesin baban anneni sata sata kazanmış o paraları he bide üstüne seni de 🤣
Lalderiin AntisosyalMam taktınız paraya çok ihtiyacınız varsa yollayalım birilerini satmaya gerek yok sizinde babanız iş adamı olsaydı siz de kazanırdınız fakirler varoşlar
AntisosyalMam Lalderiin ayy burda şimdi imana geldin keşke gerçekte de yapmaktan vazgeçsen 🤣 bak tövbe kapısı açıldı abdest al git oraya tövbe et 🤣
AntisosyalMam Lalderiin ayy 🤣🤣 sen söyledin babam çok zengin hepinizi satın alır diye 🤣 sen başlattın bizim suçumuz yok
2cocukannesi AntisosyalMam ay sinirlerim bozuldu yahu. Bu nasıl vicdansızlıktır Allah korkusu hiç yok mu yaa aldırır yazısını gördüğümden beri sinirlerim bozuldu
Lalderiin 2cocukannesi aldırmakta tercih allah allah sana ne ya isteyen aldırır isteyen doğurur sana mı kaldı
2cocukannesi Lalderiin aldırmak yasal bile değilken bunu söylemen Allah korkun olmadığına kanıt. Allah ıslah etsin seni
AntisosyalMam Lalderiin keşke herşey zenginlik veya fakirlik olsaydı. 🤣 İşte paranın bile düzeltemeyeceği şeyler var malesef senin gibi
Lalderiin Merak_tan18 evet kolay gidiyosun hastaneye aldırmak istiyorum diyosun böyle oluyor herhalde bilmiyorum bilgim yok
2cocukannesi Lalderiin önce evet kolay diyosun ardından heralde bilgim yok diyosun sen burda hangisisin ? Ayrıca git bakalım hastaneye aldırmak istiyorum de bakalım alıyolarmıymış. Bu kadar APTAL olma
Zeeynep Lalderiin eee tarif ediyosum bide bilgim yok diyosun ulan mal bitek hastane adi vermedigin kaldi
2cocukannesi Merak_tan18 anne olurlarsa inşallah düzelirle ama düzelecek gibi değilseler Allah ölene kadar çocuk vermesin böylelerine