Zeeynep onlar olsaydi fikrim degisirmiydi hayr degismezdi ama belkide kisitlardim hareketlerimi sadece kendimi dusunerek davranmazdim ama gene bu fikirde olurdum ben namusumu orda goremiyorum birlikdelik bana gore normal dogal geliyor hayatda onca yanlis ve kotuluk varken bunun yanlis oldugunu dusunemiyorum

Zeeynep hah hele sukur cok tesekkur ederim sayginizdan oturu sizin fikrinizede ben saygi duyuyorum

Venera bak sana gore oyle kadinlara gore oyle ama erkeklere gore oyle degil emin onlar sadece 5dklik zevkinin pesindeler senin pesinde degilki

Zeeynep bunun icinde hayatindaki erkegi iyi sececeksin iliski bite bilir devam ede bilir kavga ola bilir onemli olan vicdani olan insanla birlikde olmakdir ve yapdigi herseyin arkasinda duracaj yurege sahip olmasi

Venera isde oyle erkekde bulmasi emin ol cok zor erkekler oyle dusunmezki zaten dicek bu kiz kac kisiye vermisdir bendende bisy olmaz diye anladinmi canim

Venera bak sana bir ornek verim benim cok sevdigim bi erkek arkadaşım vardi ama ona sirf vermedigim icin beni aldatti anliyomusun aldatti sirf vermedigim icin evlenmeden olmaz dedigim icin aldatti yani bunu demek istiyorum guvenmeyin guvenme

Venera erkek arkadasndan seninle evlencene eminsen yada o yoldaysaniz ne yaparsaniz yapin bizene biz sadece sevgilinizle yaptiniza karsiyiz

Venera madem bacak aran bzizim ağzımıza düşmedi buraya yazmak ki düşmesin ağzıma

Zeeynep benimde basima gelmisdi benzeri bir olay ) tam olarak olmasada benziyordu bu konuya ) guvenmedigim kisiyle yakin iliskide bulunmam tabi ki

Gelbilibili saglikli fikirleri olan insanlarla muhattap olmakdi niyetim art niyetli kotu kalpli kara dusuncelilerle degil lutfen gidermisiniz saygilar

Venera ondan sonra noldu biliyomusun kimseye guvenemedim kimseylede sevgili olmadim sadece esimle evlendim ne guven kaldi ne bisey

Zeeynep sizin yasinizi bilmiyorum ama haddime de degil fakat bir tavsiye vereyim dusuncenizi ve fikrinizi daha yumusak ilimli karsinizdaki insani kirarak degilde idrak etmesini saglayarak anlatirsaniz sizi dinler saygi duyarlar

Venera yasim 22 ama emin ol şok oluyorum burdaki postlari okuyunca

Venera bende sana mutluluklar dileeim peki ayni evdemi yasiyosunuz

Zeeynep 25 benimde :) ne guzel erken bulmussunuz dier yarinizi askiniz daim olsun