Zeeynep kendi fikrini bilmiyorum icini bilemem tabi ama beni taniyor neyi neden yapdigimi biliyor guveniyor be arkamda

Zeeynep bebegim olucaksa daha erkene almam gerekdigini biliyorum ama olmaz ise pandemi bitsin de bakalim duruma

@Venera test yaptın mi? Yorumların bazılarını okudum ama göremedim sanırım merak ederim 🥰😂

Zeeynep evet gene yapicam biraz gecsin birlikdelikden 21 gun sobra yapilmazi gerekirmis testin ve eski adetden 35 gun sonrasi yapilirmis ben erken yapdim bisey gostermedi bekliyorum gunu gelsin yapayim die

Venera adetin kac gun gecikdi bide bebkmi istiyosunuz korunmasiz iliski yasadiniz yoksa unuttunuzmu

Zeeynep 10 gun oldu gecikmesi hayr isteyerek olmadi unitmadikda yanlislikla

Venera bende erken yapmıştım adetime 3 4 gün vardı direk çıkmıştı o yüzden sordum

Eylulveminik ozaman demekki yok ki cikmiyor yarindegil obur gun yapicam tekrar 10 gun olucak olmadi kan testi

Venera geç döllenme de olabilir canım iliskiden 15 20 gün sonra idrarda çıkıyor ama en kesin cozum kan tabiki

12 gün sonra

Kızlar hepinize güzel bir yıl dilerim ve şuan şu dk a adet oldum 🤷🏻‍♀️