Venera madem bacak aran bzizim ağzımıza düşmedi buraya yazmak ki düşmesin ağzıma

Zeeynep benimde basima gelmisdi benzeri bir olay ) tam olarak olmasada benziyordu bu konuya ) guvenmedigim kisiyle yakin iliskide bulunmam tabi ki

Gelbilibili saglikli fikirleri olan insanlarla muhattap olmakdi niyetim art niyetli kotu kalpli kara dusuncelilerle degil lutfen gidermisiniz saygilar

Venera ondan sonra noldu biliyomusun kimseye guvenemedim kimseylede sevgili olmadim sadece esimle evlendim ne guven kaldi ne bisey

Zeeynep sizin yasinizi bilmiyorum ama haddime de degil fakat bir tavsiye vereyim dusuncenizi ve fikrinizi daha yumusak ilimli karsinizdaki insani kirarak degilde idrak etmesini saglayarak anlatirsaniz sizi dinler saygi duyarlar

Venera yasim 22 ama emin ol şok oluyorum burdaki postlari okuyunca

Venera bende sana mutluluklar dileeim peki ayni evdemi yasiyosunuz

Zeeynep 25 benimde :) ne guzel erken bulmussunuz dier yarinizi askiniz daim olsun

Zeeynep kendi fikrini bilmiyorum icini bilemem tabi ama beni taniyor neyi neden yapdigimi biliyor guveniyor be arkamda

Zeeynep bebegim olucaksa daha erkene almam gerekdigini biliyorum ama olmaz ise pandemi bitsin de bakalim duruma

@Venera test yaptın mi? Yorumların bazılarını okudum ama göremedim sanırım merak ederim 🥰😂