Kızlar dilimin altında bir kere ve kanlı dokular aynı zamanda boğazımda baskı yapan kitle var çok rahatsızım kendim dr çabasına girdim eşimden hiç hareket yok neyse 7 sine randevı buldım ama eğitim araştırma hast olduğu için çok kalabalık eşime annem gelsin evde çocukla dursun biz gideriz dedim hayır çocukta gelecek annen gelemez diyor çoxuğın hastanede ne işi var şu pislikte benim kızım 15 gün yoğunbalımda yattı enfeksiyondan ben çok tedirgin oluyorım onu öyle yerlere sokmak istemiyorum
Annemi istememesi en son annem beni aldı evden gittim ya o gündür aileme düşman ve bana yeter ben senin kölen miyim dediğimde kölem bile değilsin dedi
Sen benim kölem bile değilsin diyen eş bozuntusu
Bosaniyorum sizi çok değersizleştiriyor sorunu ne ki eşinizin psikolojik rahatsız mı
Bosaniyorum Ayneen yaa aşırı aşırı degersizlestiriyor. Bu adamın sorunu ne ben anlamadimm ne boşanmaya geliyor. Ne seninle bir birlikteligi oluyor.
Bosaniyorum Öncelikle çok geçmiş olsun. Annenizin çocuklara bakmasını kabul etmiyorsa kendi baksın, siz gidin. Bu arada düşmanlık sebebi o kadar haksız ki. Anneniz size kapısını açmayacak da kime açacak. Benim annem her zaman kapım açık ne zaman isterseniz çıkın gelin der. Bunu yüz vermek için söylemez bizde ona güvenerek ev terketmeyiz. Yani ben eşinize evinize dönün desem bu sefer çocuklarım küstüklerinde anneleri varken başkasının kapısına gidecekse, başkasına muhtaç olacaksa ben neden varım diye düşünerek söyler. Bazı istisnalar hariç vicdanı olan her anne böyle düşünür. Eşinizin tarafını mı tutmasını bekliyordu. Böyle diyen birini köleniz yerine bile koymamalısınız, eş vasfı taşımıyor tavırları..
Bsrkaya evde ücretsiz hizmetçi tutuyo neden bıraksın. Temizlik yemek… istediği gibi sayıp sövüyo da dışarının stresini atıyo böylece ne ala mualla
Senin postlarına gerçekten çok üzülüyorum keşke elimden bir şey gelse senin için
Bosaniyorum of offf sizin anlattıklarınıza gerçekten bir arkadaşımın derdi gibi üzülüyorum ya. Bizler kadınız, evladız, eşiz, anneyiz ya bu muameleyi hak etmiyoruz. Annenizin ellerinden öpüyorum, helal olsun o kadına. Ne yani kızını evlendirdi diye artık evladı değil misiniz? Elbette sahip çıkacak. Eşiniz ne istediğini bilmiyor gerçekten, sizi sindirmeye çalışıyor bence. Siz değersiz değilsiniz, bunu unutmayın. Manevi desteği var burada onca insanın. Yazın rahatlayın. Hakkınızda hayırlısı olsun :(
Bosaniyorum kardeşim kusura bakma ama bunu dediği dakikadan itibaren orda olmaman gerekirdi. Nasıl kendini bu kadar değersizleştirirsin neden bunu kendini yapıyorsun. Anneni istememek bile bi terbiyesizlikken bu adamın sana söylediği laf şerefsizliktir! Açlıktan da öleceğimi bilsem durmam yanında. Herkesin sıkıntısı var bizimde oldu zamanında ama bu kadar ileriye asla gidemez ya onun aklı başına gelecek ya da senin bu, bu kadar net.
Bosaniyorum boşandın mı postunu okumadım affet.. isminden dolayı merak ettm
Bosaniyorum siz boşanmak için neyi bekliyorsunuz?
Bosaniyorum çok geçmiş olsun Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin eşinden kurtulmani diliyorum böyle eş olmaz olsun
Bosaniyorum neden boşanmıyosun hala?
Bosaniyorum kız sen bu adamı alıp altın suyuna da batirsan terapilere de soksan boğazına bıçak da dayasan. DEEEGİSSMEEZZZZ
Sen bunların hiçbirini haketmiyorsun. Kocasız kalırım diye de düşünme. O zaman da ayakta dursbilirsin. Git ya annenin yanına beben bugüne kadar ver annen baksın sen çalış. Para tatlı gelir annene veririsin susar. Çocuğun büyüyunce de alır eve çıkarsın. Böyle hahat geçer mi. Bir tane var birde. Evde kalmaya devam edersen 2 bebek de olur 3 bebek de. Asıl o zaman bosanamazsin
Birde olmamasi gerekte sevgi bitse bile saygi bitmemeli ya acaba cokmu zayif yonlerini gosterdin ki neden boyle bu adammm
Zamansiz_ kadınla alakası yok. Adam şerefsiz
HurremSultan bozukmus zaten yaa aynen oylee
Zamansiz_ cidden ama tamam bazen bizde de hata oluyor ama iş bir yerde erkekde bitiyir malesef. Ben çocuğumu inat uğruna hastaneye niye surukleyeyim mesela hemde yoğun bakımda yatmış bir evladı. Zaten burdan anlamak lazım.
HurremSultan evet ya iliski 2 kisiliktir bu ne karisini biliyor ne cocugunu zor yaa hep bana hep bana nasil doner bu devran
Zamansiz_ işi cok zor valla. Allah yardımcisi olsun
Bosaniyorum bence siz boşanın Bi ayrı kalın Düzeninizi kurun Ayrıldıktan sonra düzeltirse kendisini zaten çocuktan dolayı görülmeler olacagı için Bi gözlemlerseniz oda pişman olur tekrar evlilik isterse bi denersiniz ama bu adamı boşanmadan Düzeltemezsin Bacım bunu boşa Sen bi kendine gelsin normalde kimseye öyleee büyük büyük boşan demem ama senin adam sınırları zorlamış belli ki yada şunu diyeyim sana ‘’ İÇİNDEN NEE GEÇİYORSA ONU YAP ‘’ kalbini dinle