Bosaniyorum çok çok çok özür dilerim afedersin ama s+ktirsin gitsin yaaaa sana öyle bir davranıyor ki ben evimdeki kediye bile daha çok değer veriyorum yaa herşeyi geçtim o çocuğun ne suçu günahı var onu sevmeyen değer vermeyen bir babayla büyümesi senin dul olmandan yada kocasiz kalmandan yada ona olan fazla merhametinden önemli miii?? Lütfen kendine gel ailem dağ gibi diyorsun o dağa yaslan. Kimsesiz değilsin elhamdülillah çok şükür ve bunun değerini bil. Kendini değersizlestirme. Anlıyorum herşeyi denedim bu yuvayı ben yıkmadım sen yıktın sebebi sen oldun demek istiyorsun. Çünkü herseyinden önce bir evladın var onu babasız büyütmek istemiyorsun. Ki bu çok çok dogalll ama birde öbür taraftan bak. Artık yapman gereken herşeyi yaptın.kendini daha fazla o adama ezdirme. Seni evde çocuk bakıcısı ve temizlikçi kadın olarak tutuyor resmen. Belki bu yazdıklarım sana çok çok ağır gelebilir. İnan seni üzmek icin söylemiyorum. Seni seviyorum ve çok değerlisin. Kendi değerinin farkına varman için söylüyorum. Çünkü bazen birinin bize nasıl bir durumda olduğumuzu söylemesi gerekiyor. İçindeyken henüz bu olayları yaşarken farkında olamıyoruz. Sadece farkına varması istiyorum. Karar senin hayat senin umarım herşey senin için çok daha güzel olur