İyi aksamlar peride ailesi su ara yine bi dibi gormus hissi yoklayip gitmek bilmiyor sizede olur mu bilmiyorum kendimi sevemiyorum beğenmiyorum konu goruntum mu istedigimi giyememi bilemedim 2 bebe annesiyim biri 5 yasinda biri 6 aylik olmak uzere rabbim hem kiz annesi hem oglan annesi olmayi nasip etti ne mutluki bana bu hissi yasatmis bin sukur🌺 kizim 6 aylik bu kadar erken beklememekle birlikte psikolojimi tam toparlamistim gibi antidepresanla ile birlikte gurbetligin gercekligiyle yuzlesme kabul etme evresi esimin davranislarini kabullenme tamamdi kilo verme yürüyüş sanki hersey yoluna girmis gibiydi yada antidepresan kafasi 2 3 saatlik uyku bana yetiyordu babamin beni umursamayasina karsi sevgi beklemiyorum artik onu dahi hazmetmistim o sekil simdide bi yenilme hissi toparlanamama hissi var yalnizim cocuklarimi yalniz buyutuyorum hic kimsem yok esimin tanidiklari disinda bilemiyorum umarim benim icin gecici bi surectir yoruldum gercekten ama beynim cok dolu sanki cop kutusu olsada bosaltsaaammm🥲 siz naasilsiniz🌺 gercekten ama nasil gidiyor hayat🌺
Tükenmişlik hissi/dertlesme🥀
- Düzenlendi
Zamansiz_ canım benim sen zaten çok güzelsin 2 çocuk annesisin ya daha başka güzellik bilmem ben kendini sevki etrafındakiler de seni sevsin kendini sev ki çocuklarını mutlu yetiştirebilesin kendine değer ver ki değer gör eşin dahi olsa. hepimizde ara ara oluyor bıkmışlık hissi o teklik hissi ama emin ol öyle değiliz herkes eşiyle ailesiyle problem yaşıyor yaşayacakta bunlar bizi geriye düşürmemeli aksine tecrübe edinip yola öyle devam etmeli eşin ailen çevren için değil kendin için iyi olmalısın ben hiç bir kadınında çirkin kilolu vs olduğunu düşünmüyorum hepsi biraz bakıma bakıyor emin ol lütfen bu kafadan çık ve kendine iyi gelecek şeyler yap hem tek değilsin bak biz buradayız çocukların orda 🖤😍bak bende tekim eşimin ailesi dışında kimsem yok burda bedenen ama buradakiler var ailem uzakta da olsa var en basiti canım oğlum var o bile yetiyor ya da bir film izlemek bile iyi geliyor tek başına içilen bir kahve mesela bana çok iyi hissettiriyor sende kendin için çabala boşver milleti onlara ne yapsan yaranamazsın zaten😍🥹
Zamansiz_ Canım kimsenin güzel demesine beğenmesine gerek yok biliyo musun. Sen kendin seveceksin kendini en başta, bunu yapabilmek çok önemli bir insan için. Eminim çok güzelsindir ayrıcaa💜 Kullandığın hapın etkisi oluyordur tabi kendini toparlarken. Şimdi hamilelik emzirme derken kullanamadın belki bilmiyorum. O yüzden daha karamsar düşünüyorsun hayat hakkında. Bi de gurbetteyim demiştin o da zor tabi senin için. Ama bu günlerin de geçicek bebişin daha büyüsün her şeyi yoluna koyarsın. Dil biliyor musun bilmiyorum ama çocuklar büyüyünce çalışırsın mesela sana değişiklik olur baya, sosyallik olur. Bu kadar kendini kötüye yönlendirme sakın.
Benim hayatım da nası gitsin işte😂 Herkesin derdi var ya. İş ve kreş arayışındayım bu ara kafam onunla dolu.
Medusa inan her sabah dovmusler gibi uyaniyordum yorgun argin herseyi takan panik atak surekli devredeydi hadi simdi yine bi sekilde bebis var duzgun yatamıyorum ama hamilelikten once surekli yatsam dahi dinlenmeyen bi vucut bas agrisi tat almama yorgunluk cok cok iyi gelmisti bana sey diyomusum herkes antidepresan alsin🥲😂 sak saka kimse kendine bunu yapmasin yaa dertler nasa cikilmaz hal almasin insallah
Zamansiz_ Bu tükenmişlik hissi zaman zaman çoğu kişinin yaşadığı bir durum canım. Bu durumdan çıkmak tamamen senin elinde. Hayatın rutinliği, çocuklu hayat, sürekli ev hayatı.. bunlar seni yormuş, bunaltmış olabilir. Birde gurbette çevrende yoksa bu daha çok seni üzüyor olabilir. Her zaman kendini sevmeli, kendine değer vermelisin. Kendini mutlu et. Mesela hava iyi olduğunda al çocuklarını yanına bir cafeye, pastaneye git kendine bir şeyler ısmarla. Beğendiğin bir şeyi al kendine. Kuaföre git bir bakım yaptır vsvs bunları örnek olarak söylüyorum. Seni mutlu edecek şeyleri sen biliyorsun bunlara ağırlık ver. Çevren yoksa çevre edinmeye çalış. 1 tane komşun mesela hafta da 1-2 çay kahve muhabbeti yapın. Benim sana naçizane tavsiyem kendini eve kapatma, kendini bunaltma kendini sev güzel olmayan kadın mı var hepimiz çiçeğiz ♥️🌺
belladonna en guzel cicek siz 🌺 ayni dedigin gibiydim hamilelikten once ya geri toparlayamiyorum esimde bu konularda pasif oyle cikalim dolanalim diyen biri degil cogu erkekte oldugu gibi ee arkadas vs de wardi 2 3 arkadasim birseyler duyunca elimi ayagimi kestim daha da bunalttilar sanki bana iyi gelmediler su kadarcik sohbeti dahi edemedigimi fark ettim
Zamansiz_ canım benim sen neden eşini bekliyorsun? Bekleme. Hava iyi olduğunda al çocuklarını at kendini dışarıya, avmye 1 saat bile o kadar iyi geliyor ki insana. Kendine alacağın, yapacağın şeyler kısıtlama. Mutlaka bir arkadaş edin. Mıç mıç olmaya gerek yok gayet Böylelikle kafanda daha rahat olur. Senden evlatlarından kıymetli ne var şu hayatta bu günlerine geri mi dönebileceksin en iyi şekilde değerlendir
belladonna degilmi degil gun saatler geri gelmiyor cok sagol yaaa pozitifligini hic kaybetmeee🌺🌺🌺💕💕💕
Zamansiz_ Sen de hiç bir zaman kaybetme canım benim. Kadın mutlu olursa çocukları da mutlu olur evi de mutlu olur. Her gününü en güzel şekilde değerlendirmeye çalış. Sen kendine ne kadar değer verirsen o kadar verimli olursun ♥️