- Düzenlendi
Zamansiz_ canım benim sen zaten çok güzelsin 2 çocuk annesisin ya daha başka güzellik bilmem ben kendini sevki etrafındakiler de seni sevsin kendini sev ki çocuklarını mutlu yetiştirebilesin kendine değer ver ki değer gör eşin dahi olsa. hepimizde ara ara oluyor bıkmışlık hissi o teklik hissi ama emin ol öyle değiliz herkes eşiyle ailesiyle problem yaşıyor yaşayacakta bunlar bizi geriye düşürmemeli aksine tecrübe edinip yola öyle devam etmeli eşin ailen çevren için değil kendin için iyi olmalısın ben hiç bir kadınında çirkin kilolu vs olduğunu düşünmüyorum hepsi biraz bakıma bakıyor emin ol lütfen bu kafadan çık ve kendine iyi gelecek şeyler yap hem tek değilsin bak biz buradayız çocukların orda 🖤😍bak bende tekim eşimin ailesi dışında kimsem yok burda bedenen ama buradakiler var ailem uzakta da olsa var en basiti canım oğlum var o bile yetiyor ya da bir film izlemek bile iyi geliyor tek başına içilen bir kahve mesela bana çok iyi hissettiriyor sende kendin için çabala boşver milleti onlara ne yapsan yaranamazsın zaten😍🥹