Yasak_elma Bsrkaya Yok kuzum girip çıktıkca benim çenem durmuyor illa birine yorum yapıyorum ve artık hep negatif yorumlar yapıyorum buyüzden artık tamamen çıkartmak istiyorum perideyi hayatımdan.Yıldızlarda kayar durmaz yerinde demiş Ferdi abimiz 🙂
Bsrkaya Yasak_elma Ahahha süpersin olsun bakk formundasın yinee 🥰 sana nasıl iyi gelecekse öyle yap kuzum , ilk başta sen önemlisin tabiki de 🤗
zarifhanim Uykulupingue O üçüncü bebeğine hamile olduğunu açıklamıştı en son, belki vakit bulamıyordur hiç haberim olmadı tekrar
Loli aykirikadin bugun bi bakiyim ne yapiyorsunuz dedimm ❤️ , dünya telsi derkenn girememisim cok olmus valla bende ozlemisim sizleri 😍
Loli aykirikadin iyiyim valla canisi sen nasilsin oglan buyudu valla kis malum hastalik ugras dur modundayim 🤯 ise git gel sükür sürünmeye devam 😁
She_angel MedavikPastam yaaa beni hatırlaman beni çok mutlu etti canım 💖💖💖💖 Bayadır girmiyorum fırsat olmuyor gerçekten oğlumla ilgileniyorum ayriyetten evimizi sattık eni ev telaşı falan yoruyor beni baya o yüzden buraya zaman ayıramadım 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹
MedavikPastam She_angel Ya sen nerdesiiin😍 hayırlı olsun yeni eviniz canım mutlulukla oturun inşallah. Gözlerim hep seni aradı postlarda🤩